aivas80
15-02-12, 18:44
Καλησπερα! Γυριζω σπιτι απ τη δουλεια πριν μια ωρα και βλεπω στο ενυδρειο τουλαχιστον 10 μωρα ξιφοφορακια (αλλα στην επιφανεια και αλλα χαμηλα). Μου φανηκαν αρκετα μεγαλα, αφου τα προσεξα χωρις καν να παρατηρησω ιδιαιτερα το ενυδρειο! το μεγεθος τους ειναι σαν σαλιγκαραρακι λαθρεπιβατη, τα περιμενα μικροτερα.. Μου φανηκαν αρκετα δραστηρια κι εξυπνα ειναι αρκετα φυτεμενο το 80λτ μου και αποφευγουν προς το παρον τις επιθεσεις. Τροφη ειδικη δεν εχω, οποτε ετριψα οσο μπορουσα φυλλαρακια και ταμπλετες βυθου για να γινουν σκονη και τα εριξα μεσα. Αυτα που ηταν στην επιφανεια φανηκαν να ετρωγαν, χρειαζεται λετε να κανω κατι αλλο? ποσο να ταιζω, φοβαμαι μην ανεβασω αμμωνια.. Επισης, το φιλτρο ειναι εσωτερικο, το ειχα στο 1/3 της δυναμης, αλλα το χαμηλωσα εντελως για να μην τα ρουφηξει. Αλλα τωρα δεν εχει αναταραξη. Λεω να το επαναφερω οπως ηταν...τι να κανω? Μετα απο ποσες μερες μπορουμε να πουμε πως εχουν πλεον γλιτωσει και θα επιβιωσουν? Μεσα υπαρχουν 3 ξιφο, 5 κορυς, 1 ανσιστρους, 4-5 pearl shrimps και 1 σαλιγκαρι. Τα φωτα σας! Ευχαριστω!