Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με led φωτακια ενυδρειου απο ebay
ababapanos
15-02-12, 16:55
καλησπερα σας.
Αγορασα απο το ebay blue led αδιαβροχα φωτακια για ενυδρειο μαζι με τον ανταπτωρα τους και κοιταξτε πως μου τα εστειλε
http://dl.dropbox.com/u/42952130/IMG_0140.JPG
http://dl.dropbox.com/u/42952130/IMG_0139.JPG
Απο τα φωτακια οπως βλεπετε βγενουν 2 λεπτα καλωδιακια, και απο την αλλη η μπριζα εχει κανονικα το βησμα της, και οπως ειναι φυσικο δεν λειτουργουν ετσι...
Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να μου λειτουργησουν?
Σας ευχαριστω πολυ!
Κόβεις το βύσμα του τροφοδοτικού, γυμνώνεις τα καλώδια και τα ενώνεις με αυτά από τα led κατάλληλα (θετικό με θετικό) και βάζεις μονωτική και αν δεν έχεις χρειάζεσαι και μετατροπέα για την πρίζα γιατί αγόρασες με αγγλικό φις.
Κόβεις το βύσμα του τροφοδοτικού, γυμνώνεις τα καλώδια και τα ενώνεις με αυτά από τα led κατάλληλα (θετικό με θετικό) και βάζεις μονωτική και αν δεν έχεις χρειάζεσαι και μετατροπέα για την πρίζα γιατί αγόρασες με αγγλικό φις.
Ακριβώς αυτό...
Γιατί πελάγωσες;;:p
tdinosauros
15-02-12, 19:10
τα φωτακια αυτα θελουν εναν απλο φορτιστη απο κινητο τηλεφωνο για να δουλεψουν.αν εχεις κανεναν για πεταμα κοψε το καλωδιο και συνδεσε θετικο με θετικο και αρνητικο με αρνητικο.
τα φωτακια αυτα θελουν εναν απλο φορτιστη απο κινητο τηλεφωνο για να δουλεψουν.αν εχεις κανεναν για πεταμα κοψε το καλωδιο και συνδεσε θετικο με θετικο και αρνητικο με αρνητικο.
Ο φορτιστής του κινητού δίνει 5V και μάλλον δε θα ανάψουν ούτε στο ελάχιστο.
Θελουν 12V για φουλ εντασή, αλλα στα 7.5V είναι καλά για moonlight. Εχω ακριβώς τα ίδια. Επίσης έλεγξε αν λειτουργούν και οι δύο μπαρες. Είχα παρει και εγώ 2, και χτες όταν χρειάστηκα και την 2η ανακάλυψα οτι δεν λειτουργούσε. Εχει περάσει παρα πολύς καιρός, οπότε, τι να του πω του κινέζου...
Ή απλα με μια κλεμα μικρή.
ababapanos
16-02-12, 00:51
Σας ευχαριστω. τελικα εκοψα τον ανταπτορα, συνδεσα τα καλωδια και αναψαν μια χαρα!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.