Επιστροφή στο Forum : Αεραντλια (φυσαλιδα) και κυκλοφοριτης...
Καλησπέρα παιδιά... ήθελα να ρωτήσω αν για λόγους οικονομίας επέλγα να βάλω την αεραντλία και το κυκλοφορητη του ενυδρείου μου.. να δουλευουν τις μισές ώρες... υπάρχει θέμα?
το ενυδρείο ειναι 700λτ και έχω μια αεραντλία διπλης εξαγωγής αλλά σε μονό διαχύτη και ένα κυκλοφορητή 3000λτ/ωρα
τί λέτε?
Τι θέμα να υπάρχει;Μπορείς να το κάνεις άνετα..δεν είναι φίλτρο που πρέπει να δουλεύει 24ω/24ωρο...
Και εγώ στο αφρικάνικο μου τον κυκλοφορητή τον έχω πάνω στον χρονοδιακόπτη από τα φώτα..δηλαδή δουλεύει όσο είναι αναμένο και το φως...;)
τι καναλωση εχουν και τα 2 μαζι?
τι καναλωση εχουν και τα 2 μαζι?
ο κυκλοφορητής είναι 6W, η αεραντλία δε ξέρω.
το θέμα ειναι οτι εχω απάνω 2 Τ5 (1,20) και 2 Τ8 (1,5μ) και 2 θερμοστα΄τες 300W ο καθένας, που καταναλωνουν μαζί....... tα αντερα τους.... και προσπαθώ να περισώσω οτι μπορώ..
φαντάσου οτι στη τελευταία αλλαγή νέρου, εβαλα ζεστό νερό...
Μπροστά στα υπόλοιπα που καίνε είναι ένα τίποτα..αλλά εφόσον κοιτάς να κόψεις ότι μπορείς κάντο,αφού δεν επηρεάζει σε κάτι το ενυδρείο...
Γιατι τοσο πολυ φως και θερμανση?
Τι φυτα και ψαρια εχει μεσα?
Οι αεραντλιες ειναι κι αυτες γυρω στα 5W, μαζι με τον κυκλοφορητη στα 6W εισαι στα 10 ευρω περιπου το χρονο κοστος ρευματος για 24/24 λειτουργια, αν εχεις και νυχτερινο.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.