Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΑΛΓΗ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
19-06-04, 00:37
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 55Χ30Χ1M.PERIPOY 160 LT.ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ .ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΚΟΣΤΟΜΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΗ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ .ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΓΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑΣ ΓΛΥΦΤΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ??? ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΓΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Η ΟΧΙ??? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

griffin_23
28-06-04, 02:39
για την θερμοκρασια μπορεις ανετα να πας σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα και να ζητησεις ενα ανεμηστηρακι 220volt. οι ανεμηστηρες αυτοι μπενουν κατευθειαν στην μπριζα χωρις μετασχηματηστες και κανουν απιστευτη δουλεια.αν δεν μπορεις να μονωσεις με απολυτη βεβαιοτητα τα καωδια πες να στο κανουν αυτη με μαυρη σιλικονη που χρεισιμοποιουμε στα ηλεκτρονικα.βαλτον μαζι με τις λαμπες σε ενα χρονοδιακοπτη και να εισαι σιγουρος οτι τα ψαρια σου θα το εκτιμησουν.

Υ.Γ. επειδη ισως να ειναι αρκετα δυνατος καλου κακου βαλε και τον θερμοστατη σε λειτουργεια.

dantouan
28-06-04, 05:02
Τωρα το καλοκαιρι, θερμακρασιες των 30 βαθμων ειναι αρκετα συνηθισμενες σε ολους μας...(και εμενα τοσο εχει το ενυδρειο μου :wink: )

Filippos
28-06-04, 10:25
Πόσα χρυσόψαρα έχεις μέσα?
Τα χρυσόψαρα όπως ξέρεις προτιμούν το κρύο νερό... Εάν δεν έχεις κάνει κάτι με τα ανεμιστηράκια, κάνε οπωσδήποτε κάτι να αυξήσεις τον αερισμό του νερού...

annivas2000
29-06-04, 01:39
........ΕΧΩ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΛΑΚΟΣΤΟΜΟ .........ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΓΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑΣ ΓΛΥΦΤΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ??? ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΓΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Η ΟΧΙ??? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
Χρυσοψαρα και πλεκοστομοι δεν εχουν τις ιδιες αναγκες......
Αν θα σου κανει δουλεια ενας γλυφτης......ποιος γλυφτης - για ποια αλγη - ποση αλγη - φυτα εχουμε?.....
Συνεπεια της ωριμοτητας του νερου........οχι δεν ειναι η αιτια αυτη (υπαρχουν χιλιοι αλλοι λογοι).......
Γραψε κι αλλα στοιχεια για το ενυδρειο σου.....

GC
29-06-04, 12:29
Αλήθεια ο ανεμιστήρας πρέπει να είναι ανάποδα βγάζοντας προς τα έξω την θερμότητα και την υγρασία ή πρέπει να δείχνει στο νερό φυσόντας επάνω στην επιφάνεια του?

lasal
29-06-04, 12:56
Φυσώντας την επιφάνεια του νερού