PDA

Επιστροφή στο Forum : help

astrapcian
17-01-12, 23:19
σκέφτομαι στο νέο ενυδρείο που πείρα να βάλω Hemianthus callitrichoides ''Cuba''.. αυτός ο τρόπος προετοιμασίας είναι σωστός??
και πόσα γλαστράκια λέτε να χρειαστώ για επιφάνεια 80*30

Nick74
17-01-12, 23:35
κατ αρχας μς γεια το ενυδρειο και καλοστητο.
Για να σου πει οποιοσδηποτε κατι σχετικο πρεπει να δωσεις λιγο περισσοτερες πληροφοριες, οπως τι λιτρα ειναι το ενυδρειο, τι φωτισμο εχει, αν θα χρησιμοποιησεις co2, τι ψαρια και αλλους ζωντανους οργανισμους σκοπευεις να βαλεις μεσα και γενικα τι συνθηκες νερου θα κρατας.

Τσιόνογλου Σταύρος
17-01-12, 23:35
Ποιός τρόπος προετοιμασίας.
H ψθβα φυτεύεται έτσι http://www.youtube.com/watch?v=2n9m1wp0nYI

astrapcian
18-01-12, 23:59
κατ αρχας μς γεια το ενυδρειο και καλοστητο.
Για να σου πει οποιοσδήποτε κατι σχετικο πρεπει να δωσεις λιγο περισσοτερες πληροφοριες, οπως τι λιτρα ειναι το ενυδρειο, τι φωτισμο εχει, αν θα χρησιμοποιησεις co2, τι ψαρια και αλλους ζωντανους οργανισμους σκοπευεις να βαλεις μεσα και γενικα τι συνθηκες νερου θα κρατας.

ευχάριστο.. το ενυδρείο είναι 100λ και σκοπεύω να βάλω ένα κοπάδι iriatherines και ένα zebras danio. φωτισμό ακόμη δεν έχει και co2 δεν έχω. δεν είχα ποτέ μου άλλο φυτεμένο και θέλω να το κάνω σωστά γιαυτό και χρειάζομαι τις συμβουλές σας. βασικά θέλω να το στρώσω κάτι κάτω σαν χαλάκι και σκευτικα το Hemianthus callitrichoides 'cuba'. ξέρετε κάτι άλλο να μου προτείνετε?? το co2 είναι απαραίτητο?? τι λάμπες προτείνεις να χρησιμοποιήσω?? και τι να στρώσω κάτω σαν υπόστρωμα??
-------------------------
καμία απάντηση??
-------------------------
καποιος?? :P