Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΣΤΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

harris samos
16-01-12, 22:28
παιδια θελω να ρωτησω κατι

κολλησαμε ενα ενυδρειο 150 λιτρα με ενα φιλο το αφυσαμε και στεγνωσε καμια 10 ρια μερες με 6 ρι τζαμι

και αφου βαλαμε κοντρες κλπ το γεμησαμε σημερα οταν το γεμησαμε σε μερικεσ μεριεσ πεταξε φυσαλιδες η σιλικονη ενω πριν δεν ειχε μολις το αδειασαμε εφυγαν

γιατι το κανει αυτο ?

τι μπορει να φταιει ?

snakepanos
16-01-12, 22:58
Εχει αερα η κοληση φιλε και οταν το γεμησες νερο γεμησε με νερο ο αερας και οταν το αδειασες εφυγε ο αερας λογικο ειναι.
Δεν πυστευω να εχεις προβλημα αμα δεν ειναι πολλες η φουσκες στης κολησεις .

harris samos
17-01-12, 00:29
αμα ειχε αερα θα εκανε φισαλιδες και χωρις να μπει νερο το εχω δει αυτο που λεω

redman88
17-01-12, 00:50
φιλε ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον οι φυσαλιδες εγιναν απο την αναταραξη που γινοταν κατα το γεμισμα και δεν ειναι στην σιλικονη αλλα απλα εκατσαν εκει
η γνωμη μου ειναι να το γεμισεις και να το αφησεις για καποιες μερες σε εξωτερικο χωρο αν εχεις την δυνατοτητα για να εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καμια διαρροη

accnt
17-01-12, 10:10
Δεν είναι τπτ. Και στο δικό μου έτσι κάνει. Είναι μικροσκοπικές έτσι?

harris samos
17-01-12, 10:54
δεν ειναι απο το γεμισμα ειναι ενδιαμεσα μικροσκοπικες ειναι αλλα εχει και μερικες που ειναι ποιο μεγαλες ελαχιστα ποιο μεγαλες απο το κεφαλι της καρφιτσας το θεμα ειναι ομως γιατι εγειναν μηπος ηταν η συλικονη λιγμενη :confused::confused: δε μπορω κα καταλαβω

σημερα θα του περασω κορδωνι συλικονης απο μεσα και θα το ξανα γεμισω

ο φιλος μου λεει να του βαλουμε διακοσμητικη αλουμινιο γωνια απ εξω για να το ενυσχησουμε εσεις τη λετε ?

:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:

panik
17-01-12, 11:58
Εαν δεν εισαι σιγουρος οτι εχει κολλησει καλα, καλυτερα να το ξεκολλησεις κ να το ξανακολλησεις. Ουτε η σιλικονη απο πανω θα κανει κατι ουτε κ η αλουμινογωνια. Καποια στιγμη θα ανοιξει κ τοτε...

dimitris21
17-01-12, 13:55
πιέσατε πολύ τα δυο τζάμια μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην μείνει αρκετή σιλικόνη ανάμεσα στα τζάμια για να έχει η κόλληση και την ανάλογη ελαστικότητα που χρειάζεται από την πίεση του νερού.
αν δεν είναι έντονο το φαινόμενο δεν έχεις πρόβλημα. αν είναι έντονο καλύτερα από την αρχή ξανά κόλλημα το ενυδρείο

harris samos
17-01-12, 22:17
δε τα πιεσαμε

ποσο σιλικονη επρεπε να εχει μεσα δηλαδη ?

εχς την εντιποση οτι φταιει η συλικονη σιμερα πηρα την den braven 24/10/2011 και η συμπεριφορα της ηταν τελειος διαφορετηκη με τη bison που δε γραφει ημερομηνια λυξεις λετε να ηταν λυγμενη και τα κανει αυτα ? :rolleyes:

exelix
17-01-12, 22:27
Η εταιρεία λέει 24 μήνες ζωή στο ράφι.