PDA

Επιστροφή στο Forum : S.O.S. Το χανω το Betta παληκαρια!!!

Ματθαιος
02-01-12, 19:10
Χρειαζομαι την βοηθεια σας....
Καταρχην καλη χρονια να ευχηθω σε ολους σας με υγεια και υπομονη για αυτα που θα μας φερουν....ξερετε ποιοι....:mad:
Τελος παντων...Εχω ενα προβλημα εδω και 2 μερες... Το betta μου συμπεριφερετε καπως τελευταια και με αγχωνει... Τα στανταρ τα εχει θερμοκρασια 25-27 φιλτρακι με μειωτη ροης για να μην ενοχλει.. νερα αποχλωριομενο... αλλα... ενω τρωει καπως κανονικα και οχι με τοσο ορεξη οσο παλια...ειτε καθετε στο πατο του ενυδρειου ειτε στην επιφανεια... ειχα ενα θεμα με ασπρες κηλιδες αλλα με πολλυ μικρη ποσοτητα ενυδρειακου αλατιου το ξεπερασε μετα ομως απο αυτο ειναι λες και εχει πεσει σε καταθλιψη... ειδη του εχο αλαξει το νερο κατα 60% μπας και αλλα μια απο τα ιδια δεν ξερω τι να κανω και θελω να αποφυγω τα χημικα αν υπαρχει κατι φυσικο για να γινει σας παρακαλω πειτε μου... αν οχι αναγκαστικα θα απευθηνθω σε χημικα αλλα σε τι δεν ξερω καθε βοηθεια δεκτη.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Παναγιώτης Κ
02-01-12, 19:29
Σε πόσα λίτρα τον έχεις τον μάγκα, με τι συγκάτοικους, τι διακόσμοιση και τι τιμές νερού?
Αυτά για αρχή.

Ματθαιος
02-01-12, 19:33
Ειναι σε περιπου 40 λιτρα... Τιμες δεν ξερω καθως δεν κανω τεστ και ειναι μοναχουλης του μεχρι να δω αν ζευγαρωσω

Παναγιώτης Κ
02-01-12, 19:37
Καλό θα ήταν να κάνεις μετρήσεις καθώς το νερό μπορεί να έχει κάτι που να είναι κακό για το ψάρι και να είναι μουντό.

Ματθαιος
02-01-12, 19:54
Ευχαριστω.... Μπορω να προμηθευτω κατι τετιο απο πετ σοπ...???:roll:
Λογικα ναι αν το βοηθησω με ενα γενικο τονιτικο απο TETRA??

Παναγιώτης Κ
02-01-12, 20:00
Γενικό τονιτικό εννοείς αντιστρές?
Ναι, μετρήσεις μπορείς να προμηθευτείς απο πετ σοπ, ή απο το ιντερνετ. Στο ιντερνετ θα βρεις μεγαλύτερη ποικιλία και πιο φτηνα. Καλύτερα να μην πάρεις στικάκια αλλά υγρά τέστ, καθώς τα υγρά είναι πιο αξιόπιστα απο τα στικάκια.

Ματθαιος
02-01-12, 20:04
TETRA MEDICAL GENERAL TONIC + ειναι για κοινες αρρωστιες ψαριων ενυδρειου μου το εδωσε ενας φιλος χομπιστας αλλα δεν ξερω αν κανει για το λογο του οτι δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε... δεν θελω να επιβαρυνω χημικα το νερο μου... ειναι αντιστρες απο οτι καταλαβαινω αλλα και γενικης χρησης...:confused:

Dimitris77
02-01-12, 20:06
Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο???

Παναγιώτης Κ
02-01-12, 20:06
Σε αυτή σου την ερώτιση δεν μπορώ να απαντήσω, καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο σκεύασμα που αναφέρεις.

Dimitris77
02-01-12, 20:32
Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο???
??????????

douran_p
02-01-12, 20:50
ισως να ειναι fungus....... (βαλε καμια φωτο) βαλε αλατι..... και μελαφιξ και αν δεν δεις αποτελεσματα εχει και σκευασματα για την ασ8ενεια αν και σε μενα δεν κανανε δουλεια!! (εχω χρησιμοποιησει παλιοτερα της τετρα, χωρις πολυ καλα αποτελεσματα σε γκαπι..... ) σορρυ διαβασα το μισο ποστ και βιαστικα να απαντησω.......!!!! αμα εχει τις μαυρες ισως θελει γυναικα.....!!!!! ( βαζε του να βλεπει κανενα βιντεακι απο καμια θυλικια χαχαχαχαχ να παιρνει τα πανω του)

Ματθαιος
02-01-12, 21:12
γυρω στης 3 βδομαδες
-------------------------
δεν εχεισ αδικο.... λες να μου βγηκε μουρνταρεις? παντως παρθενος δεν ειναι

Dimitris77
02-01-12, 21:44
γυρω στης 3 βδομαδες
Tι φιλτρο εχεις,τι περιεχει και πως το εστρωσες?????