Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Τα φώτα σας.....

Alusa
31-12-11, 11:40
Καλημερα σε όλους και καλες γιορτές σας ευχομαι με υγεία πανω απ'ολα!!!!
Πριν τρεις μερες αγόρασα εναν μονομάχο και τον έβαλα προσωρινά σε ένα ενυδρείο 4L μέχρι να πάρω το 25L ενυδρείο μου απο ένα φίλο(που του το είχα δανίσει για να βάλει μια αράχνη μεσα). Χθές το πήρα τελικά πίσω και σε 2-3 μέρες σκοπεύω να του κάνω την μετακόμιση για το καινούργιο του σπίτι(επειδή αυτές τις μέρες είμαι full από δουλειά και δεν προλαβαίνω), αλλα έχω όμως ένα ευχάριστο πρόβλημα!!!!:grin:
Ξύπνησα σήμερα και βρήκα τον μικρό μου και έχει κάνει φωλιά στην επιφάνεια του ενυδρείου και κάθετε και την προσέχει...! :p Τι να κανω τώρα εγώ??? Να τον ταίσω?
Δεν είμαι ακόμα ετοιμος για να προβώ σε ζευγάρωμα αν και αργοτερα το σκέφτομαι... :rolleyes:
Θέλω όμως για αρχή να φτιάξω το καινούργιο του παλατάκι(εννοείται φυτεμένο) και αργότερα βλέποντας και κάνοντας!
Αυτην την στιγμή δεν υπάρχει φίλτρο μεσα στο ενυδρείο και η θερμοκρασία είναι σταθερή στους 29 βαθμούς...
-------------------------
Εικόνα εδω... http://img249.imageshack.us/img249/4213/dsc04066smallc.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/249/dsc04066smallc.jpg/)

delta66
31-12-11, 12:00
Καλημερα, χρονια πολλα και να τον χαιρεσαι.
Εσυ συνεχισε τις ρουτινες σου κανονικα, με τις αλλαγες το ταισμα κλπ.
Η φωλια που φτιαχνει μη σε φρεναρει, το κανει γιατι αισθανεται καλυτερα. Σε ολους γινεται αργα ή γρηγορα.
Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ζευγαρωσεις υποχρεωτικα αφου δεν παθαινει τιποτα αν δεν ζευγαρωσει.
Για την αναπαραγωγη χρειαζεται προετοιμασια και συγκεκριμενες διαδικασιες αφου το θηλυκο και τα μικρα που μπορει να προκυψουν, εχουν τις δικες τους αναγκες σε ενυδρεια κλπ που μπορει να μην διαθετεις οπως και τον αναλογο χρονο ασχολιας.
Διαβασε τα υπομνηματα και παρομοια θεματα στην κατηγορια των bettas.

Alusa
31-12-11, 12:08
Οκ!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ;) Καλη πρωτοχρονιά σου εύχομαι, σε σένα και σε όλα τα μέλη του Aquatek!!!!

Γιώργος Κ
31-12-11, 23:41
Χρονια πολλα!! :p

Βαλτου ομως ενα καπακι μη πηδηξει!! ;)

delta66
01-01-12, 04:10
Χρονια πολλα!! :p

Βαλτου ομως ενα καπακι μη πηδηξει!! ;)
Σωστοοοοοος.
Καλη χρονια Γεωργιε

Γιώργος Κ
01-01-12, 06:51
Καλη χρονια Σπυρο!! :p:p

κ.ω.σ.τ.α.ς.
01-01-12, 08:15
μπραβο δελτα66 12 ακριβος :Dαλλα πος εγραψε ο Γιωργος μετα απο εσενα 23,41:rolleyes:

Γιώργος Κ
01-01-12, 08:24
12 ειναι το μεσημερι!!! :D
Εχει 24ωρο "ρολοι" το φορουμ!!

κ.ω.σ.τ.α.ς.
01-01-12, 09:42
μετα απο ξενιχτι και καπακι δουλια σιμβενουν και αυτα!!!!!:Dκαι αν εισαι και 10 χρωνια παντρεμενος και εβλεπες ολι τι νιχτα 18αρες και 20αρες με μινι να λικνιζοντε τι περιμενις πολι θελις:D