PDA

Επιστροφή στο Forum : Υψηλό Kh και Ph

giotiss
22-12-11, 14:22
Παιδιά πως θα μπορούσα να κατεβάσω το ph και το kh με όσο γίνετε πιο απλό τρόπο? Σήμερα έκανα για πρώτη φορά μέτρηση, όλα τα υπόλοιπα ήταν σχετικά καλά μόνο αυτές οι δύο μετρίσεις ήταν υψηλες...

kouman
22-12-11, 14:33
εγω θα σου ελεγα να κρατησεις το νερο οπως ειναι και να βαλεις ψαρια που ειναι για αυτο το νερο ( αφρικανες ) θα σου ειναι πολυ πιο ευκολο απο θεμα συντηρισης... να κατεβαζεις το νερο συνεχεια απο το δικτυο σου ειναι ενα θεμα που θα σε κουρασει στο μελλον... εμεις οι αφρικανοι προσπαθουμε να εχουμε οσο το δυνατοτερον υψηλη σκληροτητα... ποιες ειναι οι μετρησεις που εκανες?

skamanakos
22-12-11, 14:34
Παιδιά πως θα μπορούσα να κατεβάσω το ph και το kh με όσο γίνετε πιο απλό τρόπο? Σήμερα έκανα για πρώτη φορά μέτρηση, όλα τα υπόλοιπα ήταν σχετικά καλά μόνο αυτές οι δύο μετρίσεις ήταν υψηλες...
Ποσο μετρησες?
Τι ψαρια εχει το ενυδρειο?
Δυο τροποι υπαρχουν με αντιστρωφη οσμοση η χρηση τυρφης (καλυτερα οσμωση)

giotiss
22-12-11, 14:37
παιδιά έχω χελωνιέρα και το τεστ που έκανα είναι της tropical και είναι στικς. Το ph και το kh ήταν στα όρια

skamanakos
22-12-11, 15:12
παιδιά έχω χελωνιέρα και το τεστ που έκανα είναι της tropical και είναι στικς. Το ph και το kh ήταν στα όρια
Τι πεχα και σκληροτητες χρειαζεται η χελωνα?
Με τα στικς παιρνεις μια πολυ γενικη εικονα καλυτερα υγρα τεστ ειναι πολυ πιο αξιοπιστα

giotiss
22-12-11, 15:19
για να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει πουθενά και δεν έχω βρει τι νερό χρειάζεται άλλα η τιμές είναι ανεβασμένες. Το ph περίπου στο 8,3 και το Kh περίπου στο 300 σε παρένθεση έχει (17).