Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : αεραντλια-τελος!

janickrules
21-12-11, 23:01
καλησπερα φιλοι!

προβλημα!
πριν λιγες μερες,παρατηρησα την αεραντλια με μειωμενη ενταση!
προσπαθησα να την τσεκαρω καλυτερα,εβαλα τερμα ενταση αλλα τιποτα!

στο γειτονικο μου πετσοπ,μου ειπανε οτι μαλλον φταινε τα λαστιχακια απο μεσα και υπαρχει αποκλιση!

πρεπει να σημιωσω οτι ειναι διπλης εξοδου,της σερα και δεν ειναι αχρηστη ακομα κι ετσι καθως βγαζει,αλλα σαν να ειναι μονης εξοδου και λιγο λιγοτερο!

αν ξερει κανεις τιποτα,θα με βοηθουσε πολυ,καθως εχω παθει κατι παρομοιο σε μια αλλη,μονης εξοδου,που εχω και καθεται!

ευχαριστω!!

mixalis p
21-12-11, 23:13
κοπηκαν εσωτερικα τα λαστιχα και φευγει ο αερας εσωτερικα της αεροαντλιας. το εχω παθει σε 2-4 αεροαντλιες.

janickrules
22-12-11, 18:04
και τι γινεται;
τερμα;
δεν ειμαι σε θεση να πληρωνω τωρα...

Efh
22-12-11, 18:09
ποο και γω αυτες τις μερες θα παω να αγορασω μια
για το 125αρι μου

dimitrios
22-12-11, 18:11
να αγοραζετε αεραντλιες που υπαρχει η δυνατοτητα να ανοιχτουν και να αντικατασταθουν οι μεμβρανες. πχ η τετρα ανοιγει και αλλαζεται το συστημα

janickrules
22-12-11, 18:13
ειναι αρκετα χρησιμη για τα χρυσοψαρα!
αν και την παλευω με την οξυγονωση του φιλτρου!

παρε διπλης εξοδου!!
θα με θυμηθεις!

Efh
22-12-11, 18:15
το ξερω!;)
ενα χρονο παλευω με το αθλημα!

janickrules
22-12-11, 18:16
οκ!!!

Γιώργος Κ
22-12-11, 19:03
Γιατι δε ψαχνεις να βρεις τις ανταλλακτικες της μεμβρανες? Δε θα κοστιζουν ιδιαιτερα!!! ;)

mixalis p
22-12-11, 19:31
Γιατι δε ψαχνεις να βρεις τις ανταλλακτικες της μεμβρανες? Δε θα κοστιζουν ιδιαιτερα!!! ;)
εχω πεταξει 3-4 αεροαντλιες ετσι! τωρα εχω αλλη μια και ειναι κριμα να την πεταξω! που μπορουμε να βρουμε τετοιες μεμβρανες?:smt017

Γιώργος Κ
22-12-11, 19:37
Βαζω το λινκ να τις δειτε http://www.danditropicals.co.uk/Air_Products/Sera_Airpump δεν εχω αγορασει απο αυτο το eshop αρα δε ξερω αν στελνει Ελλαδα κοκ!

ΠΡΟΣΟΧΗ η καθε εταιρια εχει διαφορετικες μεμβρανες!

Βρε mixalis p ειναι δυνατον να τις πετας επειδη χαλασε η μεμβρανη? Το πολυ πολυ πας εκει απο οπου την αγορασες και ζητας τα ανταλλακτικα της! Και να μη τα εχει μπορει να σας τα παραγγειλει!

mixalis p
22-12-11, 19:53
δεν το ηξερα και αυτη που κρατησα για πεταμα την ειχα.