Επιστροφή στο Forum : Resun λαμπα!
πηρα προχθες μια (μου την πουλησαν δηλαδη)υποτιθεται για φυτεμενο αλλα προς το μπλε σα να παει ειναι 20w δεν γραφει kelvin και το μονο που γραφει ειναι plant growth κανει η να την βγαλω?
Αφου λεει plant growth τοτε ειναι για φυτα ...
λεει αλλα προς το μπλε παει ειναι και κινεζικη!!!
καμια φωτο εχεις?? συνηθως οι daylight μπλεδιζουν....μην πηρες καμια ΑΚΤΙΝΙΚΗ?? !
Aυτες ειναι δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν.η δευτερη λαμπα αποκατω ειναι sylvania grolux για ναδεις την διαφορα
τετοιο περιπου χρωμα βγαζει η power glo που εχω....αλλα δεν νομιζω οτι δεν κανει...ισα ισα αφου την συνδοιασες με grolux εισαι τζετ!
τετοιο περιπου χρωμα βγαζει η power glo που εχω....αλλα δεν νομιζω οτι δεν κανει...ισα ισα αφου την συνδοιασες με grolux εισαι τζετ!
+1
και η power glo λέει κιόλας ότι είναι στα 18.000Κ... ( είναι τρελοί οι Γερμανοί - στα 20.000Κ συνήθως είναι οι ακτινικές και είναι ΜΟΝΟ για θαλ/νό, όπως η blue plus της ATI που είναι στα 22.000Κ.. )
χαχα ..η αληθεια ειναι οτι η αποδοση της εχει πεσει αρκετα...αλλα για τ8 25w 70κατι εκατοστα ειναι τζετ ακομα ;) σημερα την αλαξα με μια sylvania day light στο βιοτοπικο...βεβαια δεν εχει καμια σχεση..πολυ συντομα με βλεπω με power glo ξανα ή grolux...!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.