Επιστροφή στο Forum : Guppina προ του τέλους...
Δυστηχώς η θηλυκιά που μου άρεσε πιο πολύ και η πιο παραγωγική είναι στα πρόθυρα... Στέκεται σχεδόν ακίνητη στον πάτο του ενυδρείου, στηριζόμενη στην ουρά της, σαν να κάνει κατακόρυφο.... Συμπεριφέρεται έτσι τις τελευταίες ημέρες και νομίζω ότι είναι στα τελευταία της.
Αυτό που με ανυσηχεί τώρα είναι ότι στο ενυδρείο υπάρχουν 2 επιβήτορες με άλλες 2 θηλυκιές... Μήπως μου τις εξαντλήσουν τα γομάρια?
Ε ναι, 2 αρσενικά με 2 θυληκά είναι τού-μάτς. Βάλε κοριτσάκια μέσα (τουλάχιστον 2 προς 1) και θα είσαι ΟΚ.
3f-1m για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από στρεσαρίσματα.. :wink:
Παύλο, Θανάση,
Το θέμα είναι ότι μεγαλώνω μια γέννα για να αντικαταστήσω τις απώλειες... Δε θέλω να πάω να πληρώσω ούτε ένα Ευρώ για να αγοράσω 2-3 Guppines, if you know what I mean...
Θα αντέξει η κατάσταση ως έχει κανα μήνα ακόμα, τί λέτε?
Αν θέλεις Φιλιππε μπορώ να σου δώσω όσες θέλεις δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις .Ελληνιδουλες από πάππου προς πάππου .. :D
Δεν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα του μήνα αλλά αν βάλουμε το ότι οι επιβήτορες θέλουν ανά μισάωρο κόκκο θα στρεσαριστούν αρκετά και μπορεί να γίνει και το μοιραίο. :cry:
Θάνο,
Μήπως ταίζεις τους Δίσκους με guppies?
ή μπορείς να βγάλεις προσωρινά έξω τον ένα ή και τους δύο αρσενικούς μέχρι να σου μεγαλώσουν τα παιδιά
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.