PDA

Επιστροφή στο Forum : Test Sera

StefanosS
13-12-11, 13:51
Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για τα τεστ της sera?Τα υγρα μιλαω παντα.Γιατι εχω την εντυπωση πως τουλαχιστον το τεστ της αμμονιας ειναι λιγο για τον ............:smt017

gianni zym
14-12-11, 00:44
το νο3 σε μένα να δεις εδώ και καιρό.
api, jbl και είσαι μέσα.
τυχαίο;

maikl
14-12-11, 06:47
Τα τεστ της sera ειχαν θεμα αξιοπιστιας καποια στιγμη παλιοτερα.Η αληθεια ειναι οτι νομιζα οτι ειχε διορθωθει το θεμα αυτο.
Κανε ενα τσεκ στα ml.Βαλε με μια συριγγα τα 5 ml νερου στο φυαλιδιο.Τοτε, "παλια" ,ειπωθηκε οτι η διαγραμιση στο φιαλιδιο δεν ηταν στα 5 ml απο λαθος της εταιριας το οποιο και ειχε διορθωσει,γι 'αυτο και οι λαθος ενδειξεις...

georod7
14-12-11, 22:32
μια χαρα ειναι.εχω το βαλιτσακι της sera πανω απο χρονο με ολα τα τεστ και δεν ειχα κανα προβλημα.

KOSTASGAVALAS
15-12-11, 08:14
Τα τεστ της sera ειχαν θεμα αξιοπιστιας καποια στιγμη παλιοτερα.Η αληθεια ειναι οτι νομιζα οτι ειχε διορθωθει το θεμα αυτο.
Κανε ενα τσεκ στα ml.Βαλε με μια συριγγα τα 5 ml νερου στο φυαλιδιο.Τοτε, "παλια" ,ειπωθηκε οτι η διαγραμιση στο φιαλιδιο δεν ηταν στα 5 ml απο λαθος της εταιριας το οποιο και ειχε διορθωσει,γι 'αυτο και οι λαθος ενδειξεις...

και ειναι οντως ετσι...εγω με συριγγα οταν βαζω 5 μλ στην συριγκα ακριβειας μιλαμε στο μπουκαλακι ανεβαινει αρκετα πανω απο το 5 δηλ μπορει να ειναι και 4 μλ η γραμμη των 5 που δειχνει το μπουκαλακι....γιαυτο εγω παντα χρησιμοποιω συριγγα και οχι τις διαγραμμισεις των μπουκαλιων.