Επιστροφή στο Forum : API Nexx Aquarium Filter
Φαινεται ενδιαφερον και καπως πρωτοποριακο , εχεις κανενας αποψη ή καποια πληροφορια παραπανω...
http://aquariumpharm.com/Products/Product.aspx?ProductID=601
OXBngdj3KAw&feature
Πρωτοποριακο,οντως,αλλα μου φαινεται οτι εχει πολυ λιγο χωρο για υλικα.
Ο τροπος που συνδεονται σε σειρα μοιαζει πολυ ευκολος και εντυπωσιακός.
Σαν χημικο φιλτρο πιστευω οτι θα κανει πολυ καλη δουλεια.
Το έχω με το που ερθει (αναλόγως και την τιμή βεβαια)!!! :D Πρεπει να βρούμε ομως ως σωστοι πατεντιαρηδες κατι για να αντικαταστήσουμε τον ανθρακα... :smt017 Ισως γίνεται με τα ετοιμα σφουγγαράκια απο ενυδρειακο βαμβακι της Juwel.
Ο χώρος δεν είναι λίγος. Τα αστεράκια αυτά είναι το καλύτερο υλικό φιλτρανσης που υπάρχει. Τα 10 που δειχνει (5+5) αρκουν για αρκετή ιχθυοφορτωση. Το μειονέκτημα είναι οτι μπουκώνουν και με ξεπλυμα (με ενυδρειακό νερό παντα) οπως τα άλλα υλικά (siporax, substrat pro κτλπ) δεν καθαρίζει και θέλει αλλαγη.
Ο χώρος δεν είναι λίγος. Τα αστεράκια αυτά είναι το καλύτερο υλικό φιλτρανσης που υπάρχει. Τα 10 που δειχνει (5+5) αρκουν για αρκετή ιχθυοφορτωση.
Το οτι τα αστερακια ειναι απο τα καλυτερα υλικα φιλτρανσης δεν σημαινει οτι ο χωρος δεν ειναι λιγος.:D
Που το εχετε βρει αυτο το φιλτρο βρε παιδια;
Ε η εταιρία προτείνει αυτο το υλικό, και για το υλικό δεν ειναι λίγος! Αμα θελεις να βάλεις ελαφροπετρα παρε φιλτρο λίμνης καλύτερα! :p Είναι ολα σχετικά... ;) Αυτό προφανώς το βρήκε στο site της εταιρίας. Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν το εντόπισα καπου εδώ στην Ελλάδα. :(
Mειονεκτηματα που βλεπω εγω,δεν μου αρεσει η αντλια μεσα στο ενυδρειο,κανει μπαμ,δεν ξερω καθε ποτε αλλαζουν και τι κοστος εχουν αυτα που αλλαζει σε καθε αλλαγη
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.