Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Τρεις φωτό από τα καμάρια μου


Makis M
26-05-04, 20:06
Οπως καθόμουν το πρωί και καμάρωνα τα αφρι -+10 ακια μου δέν άντεξα στον πειρασμό να μην βγάλω μερικές φωτογραφίες.
Και επειδή έχω καιρό να γράψω στην παρέα, ε!!!, ειπα να επισυνάψω τρείς φωτογραφίες γιά εσάς....ετσι για να γεμίζω και εγώ λίγο τόν χώρο :lol:

AFRIKANOFILOS
26-05-04, 20:55
Ωραιες φωτογραφιες μπραβο και ωραια συμβατοτητα των ιδων αλλη μια φορα μπραβο :!: Εχεις βγαλει καμια γεννα απο τα iodotrofeus :?: Eγω ναι 8) .

Makis M
26-05-04, 21:44
γεννα απο τα iodotrofeus :?: .

Ευχαριστώ AFRIKANOFILε
:wink:
Μπά, πού τέτοια τύχη. Μάλλον το ενυδρείο ειναι μικρό γιά τόσα ψάρια και δύσκολα γιά γέννες. Ισως και η ηλικία?, δέν ξέρω πάντως ακριβώς το γιατί η το πότε. Αν ειναι θέμα χώρου, τόν Αυγουστο τά πράγματα θα αλλάξουν μιάς και τα ψάρια θα μοιραστούν στο καινούργιο ενυδρείο.
Γράψε μου μερικές λεπτομέριες (πμ η εδώ) γιά τή γέννα απο τα iodotrofeus. (τι ηλικίες, πότε, πόσα, τι παρατήρήσες.)

AFRIKANOFILOS
27-05-04, 18:11
Πολυ ευχαριστως :wink: :!: Λοιπον εχουμε και λεμε απο ηλικιες δεν ξερω γιατι το ζευγαρι μου το εδωσε ο φιλος SCUBAPOL στην αλλαγη ψαριων του) και μου γεννησε αμεσως :D 8) :!: Για την συχνοτητα τωρα το κοβω καθε μηνα αν και τη κυνηγαει συνεχεια επεσα σε σαιξ-πηρ :lol: :lol: :lol: αρσενικαρο βλεπεις :lol: :D σε αντιθεση με τη θηλυκια που ειναι κρυοκολη και δεν του κανει ολα τα γουστα :lol: :lol: :lol: .Για την ποσοτητα παιζουν πολλα οπος το μεγεθος η επιβλητικοτητα που εχει στο ενυδρειο του και κ.ο.κ.Παρατιρησα οτι τα IODOTROFEUS φτιαχνουν μια φολια στον πυθμενα για αναπαραγωγη πραγμα που δεν το κανουν ολα τα ιδη και οτι εχουν στο αιμα τους το σκαψιμο :lol: (ακομα και τα μικρα το κανουν με ευχαριστειση και μου ξεριζονουν τα φυτα :evil: ).Αυτα φιλε Μακη και ελπιζω να σε καλιψα.

tasos
27-05-04, 19:52
Τελικά εχω ακόμη εκείνο το iodotropheus .αποδείχτηκε αρσενικό(γαύρε καλά έκανες και δεν το πήρες :wink: )Το θέλει κανέις;

γαυρος
27-05-04, 22:08
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
ετσι - ετσι !!!
και προσεχε μη σου κανει φωλια στον πυθμενα !!! zw
μπορει να τρυπησει το τζαμι και αστα μετα !!!!
+-8 +-8 +-8 -+9 -+9 -+9 -+9

Makis M
28-05-04, 02:11
[quote="AFRIKANOFILOS"] και οτι εχουν στο αιμα τους το σκαψιμο

Απο σκάψιμο τα ατιμα αλλο τιποτα, συμφωνώ, συμφωνω, συμφωνω :)

inser
28-05-04, 15:47
tasos εγω το θελω!!!!!!!!!!! :D :D