Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Black Moly από πετσοπ

Sandrea
06-12-11, 18:21
Χαίρετε! :) Πηγα σημερα σε 2 πετσοπ να δω για black moly, και στα 2 τα Black moly τους δεν ειναι black black αλλα έχουν και πιτσιλιες πάνω τους..κυρίος κίτρινες πιτσιλιες και σκεύτικα μήπως ειναι τιποτα υβρίδια? ή ειναι οκ? να πάρω δηλαδή?

Επίσης μια κόμη ερώτηση, έχω αυτη την τροφή (http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1783) για γκάπυ, κανει και για ξιφοφόρους, για πλάτυ και black moly?

janickrules
06-12-11, 19:42
πιθανον να ειναι μολυ,αλλα οχι τα "black"!:D
νομιζω καταλαβα ποια λες!ιδιο στυλ,αλλα λιγο διαφορετικο χρωμα..
εχε υποψην σου οτι ειναι πιο δυσκολο απο τα γκαπυ!

επισης θα προτεινα,να μην βαλεις αλλο ψαρι για την ωρα,καθως ειχες θανατους προσφατα.
ας αποκλεισουμε πρωτα το ενδεχομενο να ειχαν καποια αρρωστια!
ας δεις πρωτα πως ειναι οι ξιφοφοροι τις επομενες μερες.
μην κολλησουν και τα νεα ψαρια...

Sandrea
06-12-11, 21:00
Οκεϊ!

Το να ειναι υβρίδια δε παιζει έτσι? τα μπλακ μολυ ειναι μαυρα μαυρα!?

janickrules
06-12-11, 21:31
κατρανι!:D:D

μην βαλεις ομως!

εχε υποψη σου:

τα μολυ ειναι σχετικα ευαισθητα!προτιμουν στο νερο αλατι,ακομη και υφαλμυρο νερο(σ'αυτο δεν χαλιεσαι πολυ)!
θελουν συχνοτερες αλλαγες νερου!
γινονται μεγαλυτερα απο τα γκαπυ και τα πλατυ!
και οι ξιφοφοροι γινονται (ακομη) μεγαλυτεροι!
υπαρχουν πολλες αναφορες (βαλε και εμενα μεσα) οτι μετα απο καποιο διαστημα,εγιναν ο φοβος και ο τρομος σε ενυδρεια με τα παραπανω ζωοτοκα!

για μενα,μην βιαστεις!

σκεψου καλα τι θελεις!

εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα μολυ και ειδικα τα μικρα τους(καταμαυρα)!
αλλα αν τα βαλεις με τα γκαπυ,λογο μεγεθους,πολυ δυσκολα θα επιβιωσει γονος!

διαβασε κι εδω (http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/Poecilia%20sphenops.htm) αν θες,αλλα σκεψου το καλα!

sailor247
03-03-12, 14:30
Απεκτησα ενα black molly κι εγω αλλα πολυ συντομα το μετανιωσα.Ειναι οντως ο φοβος κι ο τρομος για ολα τα υπολοιπα ψαρια.Δεν αφηνει κανενα σε ησυχια.

snakepanos
03-03-12, 14:39
Οκεϊ!

Το να ειναι υβρίδια δε παιζει έτσι? τα μπλακ μολυ ειναι μαυρα μαυρα!?

Ειναι μαυρα αλλα μπορουν να βγουν γεννες και με πιτσιλιες ασπρες και τελειος γκρι καμια φορα.
Το λεω αυτο γιατι εχω βγαλει πολλες γεννες απο τα μαυρα μολυ.
Μια φορα εβγαλα και ενα κιτρινο απο τα μαυρα.
Η τροφη που λες για τα γκαμπυ ειναι καλη.
Αμα βαλεις πρωτα τα γκαμπυ μεσα στο ενυδρειο και μετα τα μολυ δεν τα πειραξουν ,αρκη να ειναι μικρα τα μολυ σε μεγεθος ,πριν μεγαλοσουν πολυ.

sailor247
05-03-12, 23:59
Απεκτησα ενα black molly κι εγω αλλα πολυ συντομα το μετανιωσα.Ειναι οντως ο φοβος κι ο τρομος για ολα τα υπολοιπα ψαρια.Δεν αφηνει κανενα σε ησυχια.τωρα πια το molly μαλλον εστρωσε.εχει σταματησει να ενοχλει τα γκαπυ μουκαι τους ξιφοφορους.ισως εφταιγε η προσαρμογη