Επιστροφή στο Forum : ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ 2
2 Neolamprologus leloupi
1 Yelow lampidochromis
2 Cyrtocara moorii
1 Neolamprologus tetracanthus
1 ( clown ) To πως ζεί είναι θαύμα... :?
Σε ενυδρίο 111 Λ ο ΤΑΝ μου είπε ότι είναι ορολογιακή βομβα...
Τι πρέπει να βγάλω....???
Τι μπορώ να βάλω να γίνει πιο Tanguanika.....???? :wink:
Tα Cyrtocara moorii γίνοντε τεράστια μάλλον θα πρέπει να φύγουν... ο προμηθευτής μου είναι ο ΒΙΟΤΟΠΟΣ :? Επειδή δεν ξέρω, αλήθεια τα παίρνουν τα ψάρια πίσω τα μαγαζιά?
AFRIKANOFILOS
25-05-04, 13:30
Λοιπον φιλε,για να το κανεις πιο TANGANIKA ΠΡΕΠΕΙ να βγαλεις ολα τα MALAWI,για να εχεις ενα σωστο ενυδρειο πρεπει να το προσαρμοζεις οσο πιο πολυ μπορεις στην φυση των ψαριων :wink: .Εγω θα σου προτηνα να αφαιρεσεις τα lambidocromis και τα moorii και να προσθεσεις αν θες neol.brichardi η και calvus αν θες υπαρχουν πολλες επιλογες να κανεις αν θες :wink: .
Μου αρέσουν πολύ τα χρωματιστά ψάρια μαρέσει η ποικιλία χρώμάτων εξού και ο συνδιασμός που διαλεξα κιτρινο μπλε καφε...
δυστυχώς ο πώλητης δεν ενδιαφέρθηκε και πολύ να με καθοδηγήσει σωστα ρωτοντας με πχ μεγεθος ενυδρίου αλλα ψάρια κλπ...
Βασικα ψάχνω έναν ωραίο πολύχρωμο συνδιασμό ίδιας λίμνης ψαριών..
110 λιτρα ειναι πολυ μικρο για Tanganyika. To μονο που θα μπορουσε να παει εκει ειναι μια ομαδουλα 3-4 κοχυλω-κιχλιδων (νέος ορος), Lamprologus ocellatus ή multifasciatus ή brevis.
ώραιος ο συνδιασμός αλλά θα προτειμούσα κάτι ποιο πολύχρωμο.....
Θα κοιτάξω και MALAWI μπορεί να διαλέξω αυτή την κατηγορία
και malawi να κοιταξεις με 110 λιτρα εχεις λιγες επιλογες και κυριως στον αριθμο των ψαριων που θα εισαγεις στο ενυδρειο
AFRIKANOFILOS
25-05-04, 15:47
Δικιο εχει ο Κουλιο εχεις πιο λιγες επιλογες απο MALAWI αλλα πιο πολυ χρωμα :wink: .Τωρα αν θες να κανεις την αλαγη απο TANGANIKA σε ΜΑLAWI εχω να σου δοσω απο τις γενες μου αν θες :wink: .Τωρα αν δεν βρεις που να τα δωσεις τα ΤΑNGANIKAKIA :lol: φερτα σε μενα καπου θα βρω να τα δοσω :wink: .
Ενταξει men θα σε ειδοποιήσω...
Ετσι όπως πάει θα φτιάξω ποιο μεγάλο ενυδρίο :x
sps4ever(niktso)
25-05-04, 16:05
Αντε ρε γείτονα έπαθες πλάκα όταν κατάλαβες ότι τελικά 110 λίτρα είναι λίγα ε; Το ενυδρείο το πήρες από τον Νικόπουλο ή τα γνωστά Ωκεανό, Βιότοπο και σια.
Γείτονα γεία σου... Το έφτιαξα απο μαγαζί με τζάμια κλπ...
Εσύ? έχεις ενυδρείο απο μαγαζί της περιοχής ??
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.