PDA

Επιστροφή στο Forum : μπηκαν τα δισκακια στο ενυδρειο!!!

heliman
15-11-11, 22:29
Επιτελους μπηκαν δισκακια στο ενυδρειο μου..χρειαζομαι ακομα μερικες ριζες αλλα δεν βιαζομαι..οταν βρω κομματια που μου αρεσουν θα παρω..το νερο ειναι βρυσης και αλλαγες νερου κανω καθε 2 μερες 100 λιτρα.αυριο περιμενω και την αεραντλια αλλα προς το παρον εχω σηκωσει την εξαγωγη του εσωτερικου φιλτρου προς τα πανω ωστε να δημιουργει αναταραξη στο νερο.το στησιμο του ενυδρειου δεν εχει τελειωσει απλα δεν μπορουσα να μη μοιραστω μαζι σας τη χαρα μου.παραθετω και φωτο.καθε σχολιο ευπροσδεκτο και πολλα ευχαριστω για τις συμβουλες σας...;)

ignatios1993
15-11-11, 22:33
πολυ ωραιο!!!! ειναι το πρωτο δισκαδικο με ζωντανο φυτο! η κανω λαθος?
βγαλε και μια πανοραμικη αν μπορεις!
:D

dimitrios
15-11-11, 22:39
ωραιο ειναι, αλλα νερο βρυσης; εχεις μετρησει σκληροτητες;

Chris82
15-11-11, 22:44
Πολυ ομορφα ειναι!!
Δωστους πολυ φαι και πολυ νερο τωρα που ειναι μικρα να παρουν μποι.
Βαλε και μια γενικη απο το ενυδρειο.:smt020

vasilis4x4
15-11-11, 23:11
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου ;;;
Τι ταιζεις ;;;
Βαλε μια γενικη του ενυδρειου

Παναγιώτης Κ
15-11-11, 23:13
Πολύ ωραίο. Συνχαριτήρια !

heliman
15-11-11, 23:15
απο μετρησεις για σκληροτητες κτλπ θα επανελθω συντομα.αυτο που προσεχω να εχω στο μηδεν ειναι αμμωνια και NO2.τακτικες αλλαγες νερου και φαγητο με μετρο τωρα που ειναι οι πρωτες μερες γιατι μερικα ειναι ακομα στρεσαρισμενα και δεν πολυτρωνε..ανεβαζω και πανοραμικη φωτο αν και ακομα το ντεκορ ειναι ημιτελες.αα!! ξεχασα να πω οτι το ενυδρειο ειναι το rio 400 και εχω βαλει μεσα 8 δισκακια!!

delta66
16-11-11, 00:54
Μια χαρα για αρχη.
Καλος αριθμος ψαριων για το ενυδρειο. Οταν μεγαλωσουν με το καλο θα γεμιζουν μια χαρα το ενυδρειο και χωρις πολυ ταλαιπωρια για σενα.
Βαλε κανενα ξυλο ακομα στις ακρες αριστερα και δεξια.
Οι εχινοδωροι αυτοι θα μεγαλωσουν πολυ και θα γεμισει ο χωρος, οποτε τοτε αναλογα το διορθωνεις.
Ωραια αμμος. Ποια ειναι?

Σε τι θερμοκρασια τα εχεις?
Θα πρεπει να ταιζεις πολυ για να κανεις 25% αλλαγη καθε δυο μερες. :D
Τι ταιζεις?
Οταν μεγαλωσουν αρχισε να μαλακωνεις το νερο.

dimitris21
16-11-11, 09:13
ξέρω ότι θα ακουστώ υπερβολικός, αλλά θα πρότεινα αλλαγές 150 λίτρα / 2 μέρες.

corsar7
17-11-11, 09:05
καλο μεγαλωμα φιλε...να τα δεις να μεγαλωνουν ολα και να τα χαρεις.....ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ