Επιστροφή στο Forum : Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! !
Πριν από περίπου 1 εβδομάδα είχα χάσει ένα νέον τετρα, χωρίς να βρω υπολείμματά του... Τότε είχα υποπτευθεί ένα νεαρό xenomistus nigri, γιατί τα υπόλοιπα ψάρια (danios & guppies) δεν τα υποπτευόμουν...
Εχθές έκανα την καθιερωμένη αλλαγή νερού. Κοιτάζοντας το εσωτερικό μου φίλτρο για να διαπιστώσω την κατάσταση του σφουγγαριού, τί λέτε να βρήκα μέσα?
Ακριβώς... Εμεινε πάνω από μια εβδομάδα, χωρίς νερό, χωρίς φως και όμως ήταν μια χαρά...
Εχει κανείς προηγούμενη εμπειρία από κάτι τέτοιο, ή να στείλω το Τέτρα μου στο "Survivor II" :lol: :lol: :lol:
johnny98130
10-05-04, 11:51
Παλιότερα στο 130αρι ενυσρείο μου εμειναν 2 clown για 10 μερες στο εξωτερικό μου φίλτρο χωρίς να παθουν το παραμικρό. Ειναι μαλλον συνηθισμένο το φαινομενο καθωτι το εχω ακουσει και από αλλους χομπιστες.
Σημειωτέον οτι οι συνθήκες εντός ενός καλα ισσοροπημένου φίλτρου ειναι ιδανικές από πλευράς οξυγόνου και βιολογίας.
Και σε εμενα εχει συμβει με τα lohohata μου με την διαφορα οτι δεν εγινε μια φορα.Το εχουν κανει σπιτικο τους και βγενουν μονο για φαι.... :D
Καλό ρε Θανάση... :lol: :lol: :lol:
Πάντως χάρηκα που το "ξαναβρήκα"... Τώρα με προβληματίζει το γεγονός να μην την ξαναπάθω... Να βάλω καμιά αυτοσχέδια "σίτα" πάνω από το φίλτρο???
Tο έχω πάθει με ένα "Hemigrammus rhodostomus" πρόσφατα.
Ξαφνικά το έχασα και μετά από 3-4 εβδομάδες που άνοιξα το φίλτρο για να καθαρίσω το σφουγγάρι, το βρήκα, υγιέστατο μεν, αδυνατισμένο δε. :)
Και μην ξεχάσω άπειραααα μικρά γκαπάκια που την έβγαζαν αρκετό καιρό μέσα στο κάνιστρο "κολημένα" ανάμεσα στα τοιχωματα του φίλτρου και το σφουγγάρι !
Εμεινε πάνω από μια εβδομάδα, χωρίς νερό, χωρίς φως και όμως ήταν μια χαρά...
Χωρίς νερό αποκλείεται να έμεινε αφού βρισκόταν μέσα στο φίλτρο...
Είχε το κινητό μαζί του :lol: :lol: :lol: ....
Παρεπιμπτόντως, ένα από τα νέον (δεν ξέρω εάν είναι αυτό για το οποίο γίνεται η κουβέντα) έχει τα μαύρα του τα χάλια... αδύνατο, σχεδόν σκελετωμένο μπορώ να πω σε σχέση με τα άλλα. Εάν είναι αυτό, πιστεύω ότι είναι λογικό λόγω της ταλαιπωρίας-ασιτίας που πέρασε...
Εάν δεν είναι όμως, μήπως θα πρέπει να το απομονώσω?
Είχε το κινητό μαζί του :lol: :lol: :lol: ....
πολύ καλό!!!
έχει τα μαύρα του τα χάλια... αδύνατο, σχεδόν σκελετωμένο μπορώ να πω σε σχέση με τα άλλα. Εάν είναι αυτό, πιστεύω ότι είναι λογικό λόγω της ταλαιπωρίας-ασιτίας που πέρασε...
Το εχεις παρατιρισει αν διχνει ενδιαφερον για φαγητο??
Τι να σου πω ρε Θανάση, νομίζω ότι το είδα να πηγαίνει για φαγητό... Θα το τσεκάρω στο απογευματινό κολατσιό τους...
Θα το τσεκάρω στο απογευματινό κολατσιό τους...
OK... :D :D :D :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.