PDA

Επιστροφή στο Forum : SKIMMER λεπτομεριες για την σωστη χρηση

stap
15-11-11, 14:23
καλημερα παιδια ,
τελικα σημερα θα μου ερθει το σκιμμερ ειναι αυτο http://www.interpet.co.uk/wp-content/uploads/2011/01/70900-Kent-Nano-Skimmer-Instruction.pdf

θα ηθελα να ρωτησω ειναι τοσο καλο οσο μου ειπανε?
και τι πρεπει να προσεχω γενικα στα σκιμμερ? διαβασα διαφορα για το ποσο καλο κανει στο ενυδρειο και ελπιζω να κανει και στο δικο μου κατι ;)
θα ηθελα να ρωτησω εαν θα πρεπει να το καθαριζω καθε φορα που λερωνεται γιατι ειναι μικρο και πιστευω θα γινεται καθε 3-4 εβδομαδες.
και τι πρεπει να προσεξω κατα την τοποθετηση και τις πρωτες μερες?
αυτα και μηπως πρεπει να βγαλω το εξτρα φιλτρο που εχω στο ενυδρειο μου? φωτογραφιες μπορειτε να δειτε απο την αναρτηση μου '' αρρωστο κλουν'' εαν θελετε δειτε απο εκει
-------------------------
καλημερα παιδια ,
τελικα σημερα θα μου ερθει το σκιμμερ ειναι αυτο http://www.interpet.co.uk/wp-content/uploads/2011/01/70900-Kent-Nano-Skimmer-Instruction.pdf

θα ηθελα να ρωτησω ειναι τοσο καλο οσο μου ειπανε?
και τι πρεπει να προσεχω γενικα στα σκιμμερ? διαβασα διαφορα για το ποσο καλο κανει στο ενυδρειο και ελπιζω να κανει και στο δικο μου κατι ;)
θα ηθελα να ρωτησω εαν θα πρεπει να το καθαριζω καθε φορα που λερωνεται γιατι ειναι μικρο και πιστευω θα γινεται καθε 3-4 εβδομαδες.
και τι πρεπει να προσεξω κατα την τοποθετηση και τις πρωτες μερες?
αυτα και μηπως πρεπει να βγαλω το εξτρα φιλτρο που εχω στο ενυδρειο μου? φωτογραφιες μπορειτε να δειτε απο την αναρτηση μου '' αρρωστο κλουν'' εαν θελετε δειτε απο εκει

και κατι ακομα μπορω να βαλω κανενα νανο μανιταρακι η κανενα μαλακο κοραλι απο τωρα η ειναι καλυτερα να περιμενω να δουλεψει καμια εβδομαδα το σκιμερ και μετα ?

ευχαριστω
-------------------------
:confused::confused::confused: ας βοηθησει καποιος βρε παιδια ..... πολλες ερωτησεις και λιγη πειρα

zalk
15-11-11, 15:53
ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου..?εγω νομιζω πως θα το καθΑΡΙζεις 1-2 φορες την εβδομαδα.
καλυτερα τα μανιταρακια κλπ να μπουνε αφου δουλεψει καμμια 10ρια μερες το σκιμερ.

stap
15-11-11, 16:16
ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου..?εγω νομιζω πως θα το καθΑΡΙζεις 1-2 φορες την εβδομαδα.
καλυτερα τα μανιταρακια κλπ να μπουνε αφου δουλεψει καμμια 10ρια μερες το σκιμερ.

ειναι 50 λιτρα και τερχει 1 χρονο. και μπερδευτικα στην γραφη ενωνουσα 3 -4 φορες την εβδομαδα :-? εξαλλου κανω αλλαγες 1 φορα την εβδομαδα
οκ θα δουλεψει το σκιμερ κανονικα καμια 10 μερες και μετα θα τα βαλω

ευχαριστω φιλε

rawnerve
15-11-11, 18:54
εγω κανω αλλαγη καθε βδομαδα περιπου ιδια λιτρα ημαστε,εμενα ποιο μικρο ειναι το σκιμερ αλλα δεν λερωνη τοσο πολυ με της συχνες αλλαγες!
δουλευοντας το,θα το καταλαβεις απο που κ ποσο το πειρες μπορεις να δωσεις πληροφοριες?

stap
17-11-11, 15:17
σας ευχαριστω πολυ