Επιστροφή στο Forum : ιωδιο
σε μια ενυδριοκουβεντα ακουσα οτι εαν ριξουμε στο ενυδριο μας μια δυο σταγονες φαρμακευτικο ιωδιο(οπως betatine?) κανει καλο ξερει καποιος κατι?
πρωτη φορα το ακουω...
για ποιο σκοπο?
αν θελεις να ανεβασεις το ιωδιο υπαρχουν ειδικα ενυδρειακα σκευασματα...
αν παλι ειναι για αντισηψια...απλως μερικες σταγονες σε τοσο νερο δε θα κανουν τιποτα....
μου φαινεται λιγο ανουσιο αλλα κι επικινδυνο...εκτος αν καποιος το εχει δοκιμασει και μπορει να μας πει και που αποσκοπει μια τετοια κινηση... :confused:
Μήπως για μικρόβια η βακτηρια;;;
Μήπως για μικρόβια η βακτηρια;;;
αν παλι ειναι για αντισηψια...απλως μερικες σταγονες σε τοσο νερο δε θα κανουν τιποτα....
;););)
Το εχω δοκιμασει σε μονομαχους 2-3 φορες με σοβαρο fin rot μετα απο κοψιμο των φτερων με ψαλιδι.Μεχρι στιγμης δεν εχω δει παρενεργειες.Αντιθετα μπορω να πω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε μολυνση χρησιμοποιοντας το.
Το εχω δοκιμασει σε μονομαχους 2-3 φορες με σοβαρο fin rot μετα απο κοψιμο των φτερων με ψαλιδι.Μεχρι στιγμης δεν εχω δει παρενεργειες.Αντιθετα μπορω να πω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε μολυνση χρησιμοποιοντας το.
Γιατι τα εποχές λόγω φιν ροτ;;
Γιατι εκανα οτι αλλο μπορουσα και δεν ειχε αποτελεσμα.Γενικοτερα το fin rot το θεωρω υπουλη ασθενεια και αν μπλεξεις δυσκολα το μαζευεις το ψαρι.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.