PDA

Επιστροφή στο Forum : επιτελους παφερ αλλα απορια

panosg7
11-11-11, 15:12
παιδια καλησπερα σας βρηκα επιτελους dwarf puffers αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο να βαλω ενα μονο του η απο δυο με τρια και πανω!
εγω ηξερα οτι πανε μονα τους αλλα ο πετσομας μου ειπε απο 2 και πανω μαζι! παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει????:-?

eimaste aR21rwstoi
11-11-11, 19:12
ποια παφερ ειναι??

neos
11-11-11, 19:19
Εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=608118&postcount=2 γράφει αυτό:

Προτεινόμενη ψαροσύνθεση σε 60 λίτρα: Έχοντας στήσει σωστά ένα ενυδρείο για αυτά ένα αρσενικό με τέσσερα θηλυκά είναι μια καλή επιλογή. Σε αυτά τα λίτρα έχοντας γνώση του ιδιόμορφου χαρακτήρα τους και την έλλειψη χώρου καλό είναι να αποφύγουμε να έχουμε άλλους συγκατοίκους

Επίσης αν το χεις το αγγλικό μπορείς να διαβάσεις εδώ:

http://www.seriouslyfish.com/profile.php?genus=Carinotetraodon&species=travancoricus&id=793

eimaste aR21rwstoi
11-11-11, 19:23
το ινδικο ειναι ναι πολυ ωραια παφερακια...θα παθεις πλακα προχωρα σε ενα χαρεμακι οπως τα λεει...
ενα αρσενικο και 4 θηλυκα...(ξερει να τα ξεχωριζει ο πετσοπας?)

επισης θελει πολυ φυτεμενο ενυδρειο οχι αλλους συγκατικους και πολλα σαλλιγγαρια λαθρεπιβατες για να τρωνε...
αν δεν ακονιζουν τα δοντια τους μπορει και να πεθανουν γι αυτο χρειαζονται τα σαλιγγαρια.!!!!
σαλλιγγαρια αν δεν εχεις εχω να σου δωσω εγω και αυγα αν θες!!!

panosg7
12-11-11, 01:05
το ινδικο ειναι ναι πολυ ωραια παφερακια...θα παθεις πλακα προχωρα σε ενα χαρεμακι οπως τα λεει...
ενα αρσενικο και 4 θηλυκα...(ξερει να τα ξεχωριζει ο πετσοπας?)

επισης θελει πολυ φυτεμενο ενυδρειο οχι αλλους συγκατικους και πολλα σαλλιγγαρια λαθρεπιβατες για να τρωνε...
αν δεν ακονιζουν τα δοντια τους μπορει και να πεθανουν γι αυτο χρειαζονται τα σαλιγγαρια.!!!!
σαλλιγγαρια αν δεν εχεις εχω να σου δωσω εγω και αυγα αν θες!!!
ευχαριστω πολυ για ολα παιδια αλλη μια απορια τι σαλιγκαρια να ζητησω γιατι ξερω οτι θελουν μικρα?

eimaste aR21rwstoi
12-11-11, 12:13
ευχαριστω πολυ για ολα παιδια αλλη μια απορια τι σαλιγκαρια να ζητησω γιατι ξερω οτι θελουν μικρα?
σαλιγγαρια λαθρεπιβατες θες...
αν δεν βρεις στειλε πμ;)

panosg7
12-11-11, 14:34
σαλιγγαρια λαθρεπιβατες θες...
αν δεν βρεις στειλε πμ;)
ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια φιλε μου!!!! :)
-------------------------
γιατι δεν εχω την αδεια να γραψω σε αλλα θεματα ενα παλικαρακι λεει οτι πουλαει γαριδες ενδιαφερομαι αλλα δεν μου επιτρεπει να του το γραψω! :(

tsoui
12-11-11, 15:07
Η απαντηση στις αγγελιες εχει απαγορευθει αν θες του στελνεις προσωπικο μυνημα (pm) αν παντως σκεφτεσαι για redcherry θα σου ελεγα καλυτερα οχι γιατι το πιο πιθανο ειναι να τις κανει γευμα αν θες γαριδες καλυτερα μεγαλες amano που ειναι πιο τσαμπουκαδες

panosg7
12-11-11, 15:15
ναι τις θελω για το αλλο ενυδρειο μου αυτες!;)

eimaste aR21rwstoi
12-11-11, 16:07
ναι τις θελω για το αλλο ενυδρειο μου αυτες!;)
ελα και θα σου δωσω και απο αυτα κοιτα τα πμ σου:D