PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα με κερατοφυλλο

vaggstef
04-11-11, 01:13
γιατι δεν μπορώ να διατηρήσω το κερατοφυλο στο ενυδρείο μου? σήμερα ειδα μετα την αλλγη του νερού μάδησε το 70% και γεμισε το ενυδρειο απο κοματακια κερατοφυλου.. : ( ενώ no3 με μέτρηση stick έχω περίπου 15~20. θα χρειαστώ κάποιο λίπασμα δεν χρησιμοποιώ καποιο...

tsiou9
04-11-11, 01:17
Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο μιας και τρέχω το ενυδρείο λίγο καιρό αλλά θα σου πρότεινα Seachem Flourish 2 φορές τη βδομάδα και τα φυτά ανθίζουν συνεχώς.. :)

vaspiou
04-11-11, 02:12
Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο μιας και τρέχω το ενυδρείο λίγο καιρό αλλά θα σου πρότεινα Seachem Flourish 2 φορές τη βδομάδα και τα φυτά ανθίζουν συνεχώς.. :)

μαζι θα ανθισουν και οι αλγες!! το κερατοφυλλο τρεφεται με νιτρικα περισσοτερο. αν δεν εχει να φαει??? λιπασμα βαζε μονο αν εχεις δυσκολα φυτα και αν στο ζητανε, δηλαδη αν βλεπεις ελλειψεις. Αν δεν εχεις αλγες,τα φυτα σου μεγαλωνουν / ζουν ικανοποιητικα και μονο το κερατοφυλλο ειναι που σε απασχολει ΜΗΝ βαλεις κανενα λιπασμα. ( ΙΜΟ εεε!)

kgf12345
04-11-11, 12:21
κιεγω δε θα εβαζα λιπασμα μονο για το κερατοφυλο,το πρωτο που θα εκανα θα ητανε να κανω μετρησεις με υγρα τεστ και οχι με στικ για ναμαι πιο σιγουρος.ειχα το ιδιο προβλημα με κερατοφυλο οταν ειχα βαλει στο αστρωτο 60αρι μου.γεμισε ο τοπος κλαδακια.

ασχετο-αληθεια η αμμωνια (NH4NH3)το επηρεαζει το κερατοφυλο?