PDA

Επιστροφή στο Forum : apistgramma borelli σε νηστεία;


tasos
24-04-04, 19:52
Το ζεύγος μπορέλι που αγόρασα χτές δεν τρώει τίποτα εκτόςαπό κατεψυγμένα σκουλήκια!Την τροφή σε νιφάδες διαφόρων εταιριών την δοκιμάζει και την φτύνει :? .Είναι φυσιολογικό φαινόμενο για αυτά τα ψάρια;Θέλουν περίοδο προσαρμογής;Στην πράξη εννοώ πάντα γιατί την θεωρία την ξέρω.Είναι μόνα τους στο 60 φυτεμένο ενυδρείο με νερό βρύσης και φίλτρο σφουγγαριού με αεραντλία.Προσεχώς θα ανεβάσω την οξύτητα και θα μαλακώσω το νερό. :roll: .

Giorgos
25-04-04, 19:59
Τάσο μην ανησυχείς καθόλου. Είναι πολύ ιδιότροπα ψάρια... ειδικά στο θέμα διατροφής.
Εγώ έχω μια τριάδα (1m/2f) σε νερό "φτιαγμένο" (GH:3, KH:2, pH:6.8 <-- θέλει λίγο πιο οξύ) και μόνο προσφάτως (ύστερα από 2+ μήνες διατροφής αποκλειστικά με ζωντανές και κάποιες κατεψυγμένες τροφές) άρχισαν να τρώνε ορισμένες ξηρές τροφές.
Ναι θέλουν κάποια προσαρμογή η οποία βέβαια διαφέρει πάντα από ψάρι σε ψάρι.
Για αρχή (για conditioning) ταϊζέ τα αυτά που θέλουν και δίνε τους όση ποικιλία μπορείς... και βάλε καμιά θηλυκιά ακόμη.

tasos
25-04-04, 20:43
ευχαριστώ Γιώργο :D .Τελικά σήμερα το μεσημέρι έφαγαν και τα δύο από την tropic τροφή τoυ Dr.Bassleer's,όπως σου είπα και στο chat(μπαίνουμε και καμια φορά εκει μέσα να συζυτάμε-αυτό για τους υπόλοιπους :twisted: )