Επιστροφή στο Forum : Φιλτρο SUN SUN HW-302
Που μπορω να βρω το φιλτρο sun sun hw-302 στην αθηνα. (κυκλοφορια νερου 1000 λ/ωρα)
ειναι αθορυβο απο οτι διαβαζω στον net σε συγκριση με τα μεγαλυτερα μοντελα 303/304 και οικονομικο στην καταναλωση. Εχει κανενας αψοψη για αυτο.
το θελω για δευτερο φιλτρο και backup.
ευχαριστω
ασε τις κινεζιες.βρες ενα φιλτρακι απο επωνυμη εταιρεια.
ωραιοτατο....πρακτικο....εντελως αθορυβο και οικονομικο. εχω 2 τετοια....η εταιρια λεει οτι καιει 18 βατ αλλα καιει λιγοτερο (27 βατ και τα 2 και οχι 36).
για 2ο και back up δε νομιζω οτι εχεις λογο να πληρωσεις αδρα.
τα 2 eheim που εχω με πονοκεφαλιαζουν στο να παρουν "μπρος" μετα απο καθαρισμα και πρεπει να ρουφαω.... τα σαν-σαν εχουν πομπα για να βγαζεις τον αερα. ;)
εδω και 1 χρονο ειμαι πολυ ευχαριστημενος .... και αν θελεις λαβε υποψιν οτι κρατω τροφεους στο ενυδρειο.
+1 κι από εμένα για τα Sun-Sun. Και στην τιμή τους, όσο κάνει ένα ανταλλακτικό για τα άλλα, κάνει να αγοράσεις ένα ολόκληρο. Όταν το χρησιμοποιήσεις υπάρχει περίπτωση να το βάλεις για πρώτο και να κρατήσεις αυτό που ήδη έχεις για backup!
ειχα και εγω sun sun ειναι κορυφη μην πληρωνεις τζαμπα ΕΗΕΙΜ και κλπ
ευχαριστω παιδια, θα παρω sun sun. απο μεταχειρισμενο εχω δει διαφορα προβληματα. προτειμω να ειναι καινουριο και κινεζικο ας αντεξει 2 χρονια.
σημαντικο αυτο που ειπατε για την καταναλωση (27 βατ και τα 2 και οχι 36).
σε ποια μαγαζια το εχετε δει να τα πουλανε, αν θελετε με pm.
το εχω βρει μονο σε ενα site στην ελλαδα να το εχει μεχρι στιγμης αλλα δεν δουλευει το τηλεφωνο τους.
....η εταιρια λεει οτι καιει 18 βατ αλλα καιει λιγοτερο (27 βατ και τα 2 και οχι 36).
Πως τα μετρησες?
Γιατι η εταιρεια αναγραφει οτι ειναι 18W, αφου ουσιαστικα αυτο (καταναλωση) ειναι το μονο σημαντικο τους μειονεκτημα στη συγκριση με αλλα φιλτρα?
φιλος ρωταει αν κανενας εχει βαλει το κινεζικα φιλτρα JAB που πουλαει το Pet city.
Πως τα μετρησες?
Γιατι η εταιρεια αναγραφει οτι ειναι 18W, αφου ουσιαστικα αυτο (καταναλωση) ειναι το μονο σημαντικο τους μειονεκτημα στη συγκριση με αλλα φιλτρα?
πηρα συσκευη απο ενα φιλο που μετραει την καταναλωση σε πραγματικο χρονο.
μετρησα τα παντα σε ολα τα ενυδρεια μου :p
επιτελους ξερω που καταναλωνω και τι ...
ημουν δυσπιστος αρχικα...αλλα στις λαμπες μετραει με ακριβεια..οπως και στους θερμοστατες...και με διαφορες δοκιμες ειδα οτι ειναι εντελως αξιοπιστο.
παιδια στην αθηνα που μπορω να το βρω το sun sun σε καποιο pet shop .
τελικα αποφασισα να παω σε κατι καλυτερο απο κινεζικο με 3 χρονια εγγυηση και ανταλακτικα στην ελλαδα στο ρεντη ετσι πηρα το fluval 305 σαν δευτερο.
αυτο που με εκανε εντυπωση ειναι οτι εχουν μικρο καδο και δεν εχουν λαστιχα αλλα πλαστικες σωληνες.
εχει κανενας εμπειρια με το συγκεκριμενο μοντελο. Του εχω βαλει μακαρονι και γυαλοβαμβακα για δισκους. δεν χρησιμοποιησα ολα τα υλικα που εχει μεσα. μου εκανε εντυπωση για τα σφουγγαρια που εχει στα πλαγια.
ευχαριστω για την βοηθεια σας.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.