Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΓΕΙΑ ΣΑΣ

sotiris_volos
28-10-11, 23:08
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 15LT ΜΕ 3 ΤΙΓΡΑΚΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΛΕς ΝΑ ΠΑΡς ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Η 60 Η 80 ΛΙΤΡΑ.ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΙΓΡΑΚΙΑ

geozog
28-10-11, 23:49
θα σου προτεινα να παρεις ενα μεγαλυτερο..θα μπορεσεις να εχεις την ευκαιρια να διαλεξεις πολυ μεγαλυτερη γκαμα ψαριων..θα πειραματιστεις πολλες φορες και σιγα σιγα με τον καιρο θα καταληξεις καπου(τανγκανικα).βεβαια συνςχως θα θες να παρεις μεγαλυτερο ενυδρειο...τωρα οσο αφορα το 15 το μονο που μου ερχεται στο μυαλο να σ προτεινω ειναι εναν μονομαχο...

Λάζαρος
29-10-11, 11:52
καταπληκτικη συμπεριφορα εχει ο μονομαχος παντως...για μενα ειναι παντα η πρωτη επιλογη για 30λιτρο..αντε και 20λιτρο...
τα αλλα τα ψαρακια θελουν μεγαλο ενυδρειο για να αναδειξουν την ομορφια τους(αλλα και να επιβιωσουν)...

sotiris_volos
29-10-11, 14:12
το σκεφτικα ξανα θα παρω το 60 και λεω να ξεκινησω οπος ολοι οι αρχαριοι με guppys platys και ξιφοφορους ευκολα ψαρακια τωρα λιγο ποσα απο αυτα θα μπορω να βαλω στο ενυδρεια θελω την βοηθεια σας

geozog
29-10-11, 14:17
υπολογισε καμια 15αρια γκαπυ αλλα δεν χρειαζονται τοσα γιατι σε λιγες μερες θα αρχισουν να γεννανε..στο δικο μ εχω 3 αρσενικα και 6 θηλυκα..