Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : είναι φυσιολογικό?

vaggstef
27-10-11, 13:20
Παρατήρησα τα guppie μου όταν έβαλα το κερατοφυλλο μέσα στο ενυδρείο πέσανε με τα μούτρα και το τρώνε (κυρίως τα θηλυκά είναι και έγκυος) σε σημείο να κατουράνε και να είναι πράσινα στο χρώμα, ενώ τα ταΐζω καθημερινά. είναι φυσιολογικό αυτό? υπάρχει τρόπος να το σταματήσω?

liapakos
27-10-11, 13:39
Παρατήρησα τα guppie μου όταν έβαλα το κερατοφυλλο μέσα στο ενυδρείο πέσανε με τα μούτρα και το τρώνε (κυρίως τα θηλυκά είναι και έγκυος) σε σημείο να κατουράνε και να είναι πράσινα στο χρώμα, ενώ τα ταΐζω καθημερινά. είναι φυσιολογικό αυτό? υπάρχει τρόπος να το σταματήσω?

λιωνωωωω...χαχαχαχαχαχαχα φιλε μου δεν 3ερω αν ειναι φυσιολογικο αυτο,αλλα μου εφτια3ες τη μερα! φιλικα παντα.

faceck
27-10-11, 13:44
το πιο λογικο ειναι να ενθουσιαστηκαν τοσο πολυ που να τα καναν επανω τους :D:D μην σε ανυσηχει τιποτα οι θυληκες βρηκαν ενα μερος να ξεκουραζονται και να γεννησουν τα μικρα τους οποτε εχε το νου σου για γονους σε λιγες μερες!

zalk
27-10-11, 13:45
βλεπεις και τα ουρα των ψαριων σου..??πανε για το γκινες αμεσα.

vaggstef
27-10-11, 13:55
ε δεν ηθελα να το πω χεζουν το ειπα ποιο κομψα :D:D:D χαχαχα

geozog
27-10-11, 13:59
φιλε μου μηπως μπερδεψες τα κατρουλακια με τα κακακια.....????οι θηλυκες σου μαλλον ειναι ετοιμες...εκτος και αν κατι αλλο τα στρεσαρει..οσο για το κερατοφυλλο δεν ξερω γιατι το τρωνε...

Αντωνης Πατρα
27-10-11, 14:25
φιλε μου μηπως μπερδεψες τα κατρουλακια με τα κακακια.....????οι θηλυκες σου μαλλον ειναι ετοιμες...εκτος και αν κατι αλλο τα στρεσαρει..οσο για το κερατοφυλλο δεν ξερω γιατι το τρωνε...
γιατι τους λειπει χορταρικο..... κι εμενα ετσι εκαναν και πηρα τροφη για ζωοτοκα φυτοφαγα.. την τσακισαν και εκοψαν τις λαμογιες με τα φυτα:smt081

faceck
27-10-11, 15:59
γιατι τους λειπει χορταρικο..... κι εμενα ετσι εκαναν και πηρα τροφη για ζωοτοκα φυτοφαγα.. την τσακισαν και εκοψαν τις λαμογιες με τα φυτα:smt081
:smt023:smt023+1 τροφες τυπου ταμπλετας σπιρουλινια-αλγης τρωνε ανετα!! εγω ταιζα με jbl novo pleco και την κατασπαραζαν τα πλατυς

vaggstef
27-10-11, 16:30
:smt023:smt023+1 τροφες τυπου ταμπλετας σπιρουλινια-αλγης τρωνε ανετα!! εγω ταιζα με jbl novo pleco και την κατασπαραζαν τα πλατυς

κάτι σαν αυτό δλδ ?

http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=956

faceck
27-10-11, 16:55
Nαι και αυτο παρομοιο ειναι δοκιμασε το και αυτο αν και στα flakes εχει μεσα φυλλαρακια για φυτοφαγα.

Αντωνης Πατρα
27-10-11, 18:07
εγω αυτην εχω και κι επειδη ειναι φυλαρακια ταιζω και τον γονο τους ευκολα
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1750