PDA

Επιστροφή στο Forum : Απορια με stc-1000

terzen
26-10-11, 09:34
Καλησπερα σε ολους εχω παραγγειλη και περιμενω το controller stc-1000 για να κανω το συστημα ψυξης με τα ανεμιστηρακια και επειδει θελω να συνδεσω 2 θερμαντηρες ο ενας που εχω ειναι 400w και λεω να παρω αλλον εναν 200 η 300w για να δουλευουν πιο ξεκουραστα (το ενυδρειο ειναι 450 λιτρα) θα υπαρχει καποιο προβλημα στην λειτουργεια του controller με αυτα τα watt.ευχαριστω:confused::confused::confused::confu sed::confused:

delta66
27-10-11, 00:07
Με αυτα τα βατ δεν θα εχει προβλημα.
Αν και το καλυτερο ειναι να οδηγει εξωτερικο ρελε απο οπου θα παιρνουν ρευμα οι θερμαντηρες, για να μη καταπονειται καθολου ο ρελες του controller.

terzen
29-10-11, 09:12
θα μπορουσες να μου το εξηγησης πως γινετε γιατι δεν το καταλαβα.ευχαριστω για την βοηθεια

delta66
29-10-11, 13:01
θα μπορουσες να μου το εξηγησης πως γινετε γιατι δεν το καταλαβα.ευχαριστω για την βοηθεια
Πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε καταστημα ηλεκτρονικων ή αυτοματισμων με το σχεδιο συδνεσμολογιας του κοντρολερ και ζητα να σου δωσουν τα ρελε (ενα για καθε εξοδο, ψυξη θερμανση) και να σου πουν τι θα συνδεσεις με τι.
Και χωρις, θα δουλεψει κανονικα με τοσα βατ, απλα με ρελε ειναι πιο ξεκουραστη η λειτουργια του.

terzen
29-10-11, 16:56
Με το που ερθει το controller θα παω να το κοιταξω σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.:p