Επιστροφή στο Forum : black phantom tetras
PANOSLUCKY3
15-10-11, 19:39
καλησπερα !! εχω ενυδρειο 60 λιτρα και ακομα στρωνω το φιλτρο . εδω και καιρο εχω στο μυαλο μου να φιλοξενισω 5-6 black phantom tetra οταν θα ειμαι ετοιμος , θα ηθελα καποιες γνωμες για αυτο το ειδος ..τα εχω βρει σένα pet shop παω συχνα και τα παρατηρω και τα βλεπω αρκετα στασιμα , ειναι φυσιολογικο αυτο? ..βαζω και μερικες φωτο απο το ενυδρειο γιατι θα ηθελα γνωμες και για το στησιμο μεχρι τωρα, βεβαια θα βαλω και μερικα φυτα ακομα http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=45226&stc=1&d=1318700336
klipitiklopos
15-10-11, 20:09
Επειδη εχω τα εχω και εγω, σου λεω πως οταν προσαρμοστουν και εχουν σωστες συνθηκες νερου, ειναι πολυ κινητικα, και "αλληλοκυνηγιουνται" σε ολο το ενυδρειο με μεγαλη ταχυτητα.
Οντως θυμιζουν phantom!:D
PANOSLUCKY3
15-10-11, 20:33
πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενα στο νερο τους? να το μαλακωσω και να κατεβασω το ph ας πουμε...η δεν χρειαζεται?
klipitiklopos
15-10-11, 21:15
πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενα στο νερο τους? να το μαλακωσω και να κατεβασω το ph ας πουμε...η δεν χρειαζεται?
Eγω τα εχω σε νερο βρυσης.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51924
Οι κατάλληλες τιμές για το pH είναι κάπου στη μέση ανάμεσα 6.0 και 7.5! Εγώ τα είχα γύρω στο 7...
PANOSLUCKY3
15-10-11, 22:51
φοβερο ενυδρειο και απιστευτα τα τετρα , ελπιζω να μην εχουν προβλημα στο δικο μου. σαν στησιμο ειναι καλο?το ph ειναι 7, το kh 3-6, gh λιγοτερο απο 14 προς το 7 , εχω στικακια οποτε δεν φαινεται με ακριβεια σε μερικα ...
Αμμωνια ΝΟ2 και ΝΟ3 ποσο μετρας? :confused:
PANOSLUCKY3
16-10-11, 14:58
σημερα μετρησα μετα απο 4 μερες , ειχα 0,2 αμμωνια και σημερα χωρις να εχω ριξει τροφη ολες αυτες τις μερες ειχα 0 αμμωνια , καλο αυτο και ξαναεριξα τροφη θα μετρησω παλι αυριο το βραδυ πριν κανω αλλαγη νερου ..νο2 νο3 για μετρησεις εχω στικακια και δεν πολυκαταλαβενω νομιζω μετρησε ελαχιστα νο3 ..ταλαιπωρια αυτα τα στικακια ..
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.