Επιστροφή στο Forum : Καθαρισμος ενυδρειου
Με τι προτεινετε να καθαρισω ενα παλιο ενυδρειο που ειναι γεματο θαμπαδες και αλατα? εγω τα κανω με ζεστο νερο και ξιδι αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του διαλυματος και ψαχνω κατι καλυτερο.
Alex_Salonica
10-10-11, 19:41
Με τι προτεινετε να καθαρισω ενα παλιο ενυδρειο που ειναι γεματο θαμπαδες και αλατα? εγω τα κανω με ζεστο νερο και ξιδι αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του διαλυματος και ψαχνω κατι καλυτερο.
και ξυράφι και είσαι οκ
Με μια ποιοτικη ξυστρα κεραμικων εστιων και σκετο νερακι θα το κανεις σαν καινουριο ;)
http://fe-mail.gr/media/Image/decoration/2011/06/keramikes_esties/katharismos_keramikon_estion.jpg
beeromixalhs
10-10-11, 20:01
σκέτο ξύδι μια χαρά δουλειά μου κάνει εμένα. Τώρα με το ξυράφι πρόσεχε μη χάσεις κανένα δάχτυλο:D ή μη γρατζουνίσεις το ενυδρείο
Γραντζουνισμενο ειναι, αλλα το δακτυλο δεν θα ηθελα να το χασω:grin::grin::grin::grin::grin:! Ωραια αυτη η ξυστρα για κεραμικες εστιες που την κονομας αυτη?? σε ηλεκτρικα ειδη η σε ειδη κουζινικων , σκευη κτλ κτλ?
beeromixalhs
10-10-11, 20:17
εγώ έχω πάρει μια "ποιοτική" από το super market 1e.
πλέον η λάμα έχει σκουριάσει αλλά τα λεφτά της τα έβγαλε:D
Και εγω ετσι θα παιξω, μια ποιοτικη απο το σουπερ και θα γινει λαμπικος :D:D:D η ετσι νομιζω !!! με 1€ ουτε καραμελλες δεν παιρνεις οποτε ειναι καλη η αγορα σου!
Και εγω ετσι θα παιξω, μια ποιοτικη απο το σουπερ και θα γινει λαμπικος :D:D:D η ετσι νομιζω !!! με 1€ ουτε καραμελλες δεν παιρνεις οποτε ειναι καλη η αγορα σου!
Και αυτη σαν την φωτο 3-4€ κανει μη νομιζεις.....απλα ειναι ανοξειδωτη :D
Εισαι 300% 400% ακριβοτερος, συγνωμη φιλε δεν θα σε προτιμησω:D
Εισαι 300% 400% ακριβοτερος, συγνωμη φιλε δεν θα σε προτιμησω:D
Ναι αλλα ειναι ανοξειδωτη;)
Που σημαινει οτι θα πεταξεις 3-4 μη ανοξειδωτες και αυτη θα ζει? Ισως να ζει αλλα θα γδερνει τα τζαμια σαν σμυριδοπανο!!!!:D:D:D:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.