Επιστροφή στο Forum : απορια στις μετρησεις
PANOSLUCKY3
03-10-11, 23:23
7 μερα στροσιματος .στρωνω με denitrol απο την 3 μερα αρχισα να ρινω λιγο τροφη για την ακριβια εχω ριξει 3 φορες απο λιγο , εκανα μια μετρηση αμμωνιας με υγρο τεστ μετα απο δυο μερες που ειχα ριξει τροφη και μου βγηκε 0,1 ,για τα υπολοιπα κανω μετρησεις με χαρτακια και ειχα νο3=0 και νο2=0 ..ριχνω λιγο τροφη την επομενη και ξανα μετρω την αλλη μερα αμμωνια 0,05 (ειχε πεσει) αλλα νο2=0 και νο3=0 ..και ρωτω πως γινεται αυτο? δεν επρεπε να ειχε ανεβει ενα απο τα 2 αφου επεσε η αμμωνια?
Με ποιο τεστ μετρας? :confused:
0.1 και 0.05 τεστακι να μετραει αμμωνια με τοση κλιμακα δεν εχω δει ποτε! :rolleyes:
Κανονικα θα "στρωσει" σε ενα μηνα περιπου! ;)
PANOSLUCKY3
03-10-11, 23:34
υγρο τεστ της jbl λεει NH4 mg/l (ppm) και εχει το πρωτο χρωμα <0,05 δευτερο χρωμα 0,1 τριτο 0,2 κτλ...ελπιζω να βοηθησα λιγο ...το φανταζομαι οτι θελει πολυ να στρωσει αλλα λεω επειδη ριννω και τα ετοιμα βακτηρια μηπως εχω καποιες αποικιες ετοιμες ..μαλλον οχι?
Αν ηταν ετοιμες αποικιες (σαν το μπολι) θα ειχε στρωσει σχεδον κατευθειαν!!
Γιατι δε βαζεις μπολι και παιδεύεσαι? :confused::D
PANOSLUCKY3
03-10-11, 23:49
ο βασικος λογος ειναι οτι δεν εχω καποιον γνωστο για να μου δωσει αλλα και επειδη θα ηθελα να το στρωσω μονος μου , τωρα λες μουφα με τα βακτηρια δεν εχω τιποτα? πως να συνεχισω?
ο βασικος λογος ειναι οτι δεν εχω καποιον γνωστο για να μου δωσει αλλα και επειδη θα ηθελα να το στρωσω μονος μου , τωρα λες μουφα με τα βακτηρια δεν εχω τιποτα? πως να συνεχισω?
Γιατι εγω δε σου κανω? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56373 :D:D:D:D:D
η διαδικασια αυτη του στρωσιματος παιρνει μερες.αν δε θες να βαλεις μπολι συνεχιζεις να ριχνεις τροφη.δεν εχει στρωσει ακομα,ουτε στη μεση δεν εισαι.γυρω στο δεκαπενθημερο περιμενε να δεις νουμερα στα νο2.χωρις να ειναι στανταρ αυτο ομως.συνεχισε να ριχνεις τροφη.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.