PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με eheim professional 3

xristosg7
03-10-11, 15:14
γεια σας εχω professional 3 κ γινεται κατι ανεξηγητο χανει νερο για 2-3 σιγα σιγα (το εχω βαλει σε εναν γκουβα) το νερο τρεχει μαλλον απο εκει που περναει το καλωδιο,μετα δεν τρεχει για καμια βδομαδα περιπου κ μετα παλι απο τιν αρχη. το εχω ανοιξει το εχω ψαξει αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι?

Alex_Salonica
03-10-11, 16:20
Από το καλώδιο ρεύματος εννοείς ή από τα λάστιχα-σωλήνες νερού;

Αν είναι το πρώτο..χμ δύσκολο και επικίνδυνο το βλέπω, αν είναι το δεύτερο μη σφίγγεις-βιδώνεις πολύ τους σωλήνες, ίσα ίσα να σφίξει, με την πρώτη αντίσταση σταματάς.

Afias
03-10-11, 16:29
Και εγω το ιδιο προβλημα εχω αλλα δεν εχω βρει λυση.

xristosg7
03-10-11, 19:46
απο το καπακι καπου γλειφει κ σταζει οταν το γερνω λιγο βγαζει νερο απο εκει που περναει το καλοδια για την μπριζα

Κλεόβουλος
03-10-11, 20:34
Ποιό μοντέλο έχεις?

Γιώργος Κ
03-10-11, 21:13
Ισχυει η εγγυηση? Αν ναι παρε τηλεφωνο στο καταστημα που το πηρες και θα σου πουν !!! ;)

xristosg7
03-10-11, 22:25
ειναι το 2075

xristosg7
05-10-11, 21:23
κ η διαρωη συνεχιζεται κ λυση δεν μπορω να βρω

xristosg7
10-10-11, 13:31
ενω η διαρωη ειχε σταματησει για 3 μερες τωρα παλι τα ιδια κ λυση δεν μπορω να βρω

Κλεόβουλος
10-10-11, 13:51
Άλλαξες φλάντζα?

Δες κι αυτό αν δεν το έχεις
http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/anleitungen/afilter/2071,%202073,%202074e,%202075%20professionel3.pdf

xristosg7
10-10-11, 14:25
Άλλαξες φλάντζα?

Δες κι αυτό αν δεν το έχεις
http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/anleitungen/afilter/2071,%202073,%202074e,%202075%20professionel3.pdf

δεν εχω αλλαξει τιποτα γιατι στα γιανεννα δεν υπαρχουν κ ανταλακτικα κ δεν μπορω να βγαλω ακρη απο που ειναι το προβλημα το περιεργο ειναι οτι η διαροη σταματαει για μερικες μερες χωρις εγω να κανω κατι

Κλεόβουλος
10-10-11, 17:39
Αν είναι ακόμη στην εγγύηση μπορείς να πετύχεις την αλλαγή της κεφαλής γιατί μια παρτίδα αυτού του μοντέλου είχε πρόβλημα στην στεγανότητα (νομίζω στην πόμπα αναρρόφησης).
Έτσι κι αλλιώς θα ταλαιπωρηθείς γιατί άκουσα ότι η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα είναι σε φάση αλλαγής ιδιοκτήτη :(
Εγώ πάντως θα άλλαζα μια φλάντζα πριν προχωρήσω.

dimost
10-10-11, 17:42
Πρώτα αλλαξε φλαντζες (μπορείς να παραγγειλεις απο το ινερνετ) και να στα φέρουν Σπιτι και μετα βλέπεις τι θα κανεις

maikl
10-10-11, 19:32
Αν εισαι στην εγγυηση ....αλέ....δωστο να στο αλλαξουν.Μη πετας τα λεφτα σου...;)

xristosg7
10-10-11, 23:37
Αν εισαι στην εγγυηση ....αλέ....δωστο να στο αλλαξουν.Μη πετας τα λεφτα σου...;)

το προβλημα ειναι οτι το φιλτρο το εχω περιπου 6 μινες αλλα το ειχα παρει απο ενα μαγαζι που εκλεισε οποτε δεν εχω εγγυηση

Κλεόβουλος
11-10-11, 06:26
το προβλημα ειναι οτι το φιλτρο το εχω περιπου 6 μινες αλλα το ειχα παρει απο ενα μαγαζι που εκλεισε οποτε δεν εχω εγγυηση
με την απόδειξη απευθύνεσαι στην αντιπροσωπεία.Η εγγύηση δεν είναι του μαγαζιού είναι της eheim ;)

xristosg7
11-10-11, 11:08
αποδειξει δεν εχω γιατι απο εκει που το ειχα παρει επιεπειδη εκλεινε το πειρα σε καλυτερη τιμη χωρις αποδειξει. το πιο πιθανο βλεπω οτι ειναι κατι στην κεφαλη, κ τωρα προσπαθω να βρω στην αθηνα οπου βρισκομαι αλλα με της αλλαγες ιδιοκτήτη της eheim δεν μπορω να βρω

caverman
21-10-11, 14:51
Καλησπέρα,
είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Η Eheim για τα φίλτρα αυτά με συγκεκριμένο κωδικό κεφαλής αντικαθιστά ολόκληρη την κεφαλή. Ακόμα και χωρίς απόδειξη ελέγχουν τον κωδικό της κεφαλής και την αντικαθιστούν. Πρόκειται για χρήση κακής ποιότητας υλικού στην κεφαλή ολόκληρης παρτίδας φίλτρων.
Συνιστώ σε όλους να απευθυνθούν στην ελληνική αντιπροσωπία άσχετα με το που έχουν αγοράσει το φίλτρο (εγώ το είχα αγοράσει απο Γερμανία και με παρέπεμψαν Ελλάδα) ακόμα και αν έχουν χάσει την απόδειξη ή δεν έχουν.

πάντα καλά,

Caverman

Για το πρόβλημα είχα ποστάρει εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52743

Afias
30-10-11, 18:24
Οπως εγραψε και ο caverman, απευθυνθηκα στην αντιπροσωπια μεσω του καταστηματος απο οπου ειχε γινει η αγορα και με ενημερωσαν οτι θα μου αντικαταστησουν την κεφαλη αρχες Νοεμβριου που θα παραλαβουν ανταλακτικα απο την Γερμανια λογω ελειψης που υπαρχει επειδη αλλαξε ο ελληνας αντιπροσωπος. Τελος καλο ολα καλα.

Coolnick
01-11-11, 10:03
Γνωρίζει κανείς το τηλέφωνο της αντιπροσωπειας eheim?
Στην σελίδα της υπάρχει το 210 6657035...

Σ αναζήτηση στο ίντερνετ βρήκα άλλο... τα 210 2113741, 210 2025095....
Πέρνω αλλά δεν απαντά κανένας...

Afias
01-11-11, 13:59
Παρε 210-6069800 και ζητα το τμημα ενυδρειων. Αυτη η εταιρεια εχει την Eheim στην Ελλαδα πλεον. Μου δωσαν ενα τηλεφωνο απο εκει κινητο και μιλησα με τον υπευθυνο αλλα δεν το βρισκω.

Coolnick
01-11-11, 14:51
Ευχαριστώ

Starfish Aquariums
02-11-11, 08:51
καλημερα παιδες,
υστερα απο αρκετη ταλαιπωρια εχω βρει την λυση... Να αντικαταστησετε την εσωτερικη φλατζα απο το προφιλτρο. Το προβλημα ειναι οτι επειδη η πλαστικη σωληνα που κατεβαζει νερο στον καδο, στην γωνια, του φιλτρου ειναι πιο ψηλα απο το σημειο που καθεται η κεγαλη πανω στη φλατζα του προφιλτρου, περναει το νερο πρωτα στην κεφαλη. Λογικα θα εχετε δει και καποιο προβλημα στο να ξαναγεμισει το φιλτρο οταν επανασυνδεθει...
Ελπιζω να βοηθησα.
Φιλικα,
Μανθος

maikl
02-11-11, 09:13
Για πια φλαντζα μιλας?
http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/ersatzteile/afilter/2071-2075_prof_3_GB.pdf

Κλεόβουλος
02-11-11, 12:08
7428770 set sealing ring for container
μάλλον αυτή εννοεί ο Μάνθος.

Starfish Aquariums
02-11-11, 12:30
Σωστα, την 7428770

maikl
02-11-11, 12:36
Η eheim αλλαζει ολοκληρη την κεφαλη...νομιζω οτι το θεμα ειναι στην τρομπα κι οχι στη φλαντζα που λες.
Μανθο την αλλαξες δλδ και πλεον δεν εχει διαρροη?Ποσο καιρο δουλευει?
Περασε ενα 10ημερο π.χ ?

Starfish Aquariums
02-11-11, 13:21
Και με νεα κεφαλη, απο τη στιγμη που η κεφαλη δεν εχει το προβλημα, θα συνεχισει η διαρροη...στο λεω εκ πειρας! και εμενα μου αντικατεστησαν κεφαλη, γιατι μεχρι στιγμης δεν γνωριζαν ουτε οι ιδιοι ποιο ηταν το προβλημα.αλλα ασκοπα. Μετα απο πολλα trial και error ανακαλυψα το προβλημα. Πλεον εχει ενημερωθει και ο νυν αντιπροσωπος και η μαμα εταιρια για το συγκεκριμενο προβλημα. Εαν νομιζεις οτι φταιει η κεφαλη και δεν ειναι αυτο το προβλημα στο δικο σου φιλτρο εσυ θα κρινεις πως θα πραξεις.
Φιλικα,
Μανθος

dimost
02-11-11, 13:58
Υπάρχουν δυο φλαντζες με τον ίδιο κωδικό την μικρή η την μεγάλη εννοεί

maikl
02-11-11, 14:02
Τις δινει μαζι ως σετ.
Φτανει να μας πουν τα παιδια με το προβλημα αν αλλαξαν την εσ.φλαντζα που λεει ο Μανθος.
Μακαρι να λυθει αυτο το προβλημα

dimost
02-11-11, 14:07
Ναι συγνώμη δικό μου λάθος τώρα κοίταξα στο ντουλάπι με τα ανταλλακτικά και είδα ότι είναι και οι δυο πακέτο

caverman
02-11-11, 14:19
Για το πρόβλημα της διαρροής* απο εκεί που εξέρχεται το καλώδιο ρεύματος μην πληρώνεται τζάμπα φλάτζες (ειδικά άμα είναι καινούργιες και δεν έχουν εμφανές γδάρσιμο ή κόψιμο).
Αλλαγή κεφαλής είπαμε. Θα φάτε το κόστος των μεταφορικών και το πρόβλημα θα λυθεί.
Τώρα αν κάποιος θέλει ένα σετάκι καβάτζα οκ.

* αν η διαρροή είναι μικρή και αδειάσουμε όλο το νερό μπορεί να κάνει και μερικές μέρες να γεμίσει εσωτερικά η κεφαλή νερό και μετά να αρχίσει να στάζει έξω...

maikl
02-11-11, 14:38
.....Ποσο καιρο δουλευει?
Περασε ενα 10ημερο π.χ ?

.......

....αν η διαρροή είναι μικρή και αδειάσουμε όλο το νερό μπορεί να κάνει και μερικές μέρες να γεμίσει εσωτερικά η κεφαλή νερό και μετά να αρχίσει να στάζει έξω...\

...................:rolleyes:

almost
02-11-11, 21:15
Για το πρόβλημα της διαρροής* απο εκεί που εξέρχεται το καλώδιο ρεύματος μην πληρώνεται τζάμπα φλάτζες (ειδικά άμα είναι καινούργιες και δεν έχουν εμφανές γδάρσιμο ή κόψιμο).
Αλλαγή κεφαλής είπαμε. Θα φάτε το κόστος των μεταφορικών και το πρόβλημα θα λυθεί.
Τώρα αν κάποιος θέλει ένα σετάκι καβάτζα οκ.

* αν η διαρροή είναι μικρή και αδειάσουμε όλο το νερό μπορεί να κάνει και μερικές μέρες να γεμίσει εσωτερικά η κεφαλή νερό και μετά να αρχίσει να στάζει έξω...

Μετά την αλλαγή της κεφαλής είχες πάλι πρόβλημα ή όλα καλά;

caverman
04-11-11, 09:26
Εδώ και 4-5 μήνες όλα καλά. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι μιας και το ανοίγω για καθάρισμα κάθε 4 μήνες.
Στις φλάτζες πριν το κούμπωμα καθαρίζω με μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να μην έχουν σκουπίδια ή κελύφη από νεκρά σαλιγκάρια για να μην "πληγωθούν".
Μέχρι τώρα πάντως είναι μαλακές χωρίς πρόβλημα.
Αν κάποιος βέβαια έχει λόγους να καθαρίζει το φίλτρο αυτό συχνότερα τότε ίσως αντιμετωπίσει κάποια φθορά νωρίτερα...

Για μένα η αστοχία αυτή ήταν και μεγάλη ήτα για το γόητρο της εταιρίας αυτής και πλέον έχω αναθεωρήσει σχετικά με το θέμα τιμής / αξιοπιστίας σε σχέση με ένα φθηνότερο φίλτρο.

πάντα καλά,

caverman

faniskriti
04-11-11, 16:40
:mad: τελικα δεν ειμαι ο μονος που την εχω πατησει με αυτο το φιλτρο...
εχω δυο χρονια και κανα δυο μηνες ενα 2073 pro 3 και εγω ειχα διαρροη πριν ενα χρονο και το εφτιαξα μεσα στην εγγυηση...πριν κανα μηνα ειχαμε τα ιδια... νερα μεσα στο σαλονι...τελικα αποφασισα να παρω ενα classic και ηρεμησα..τι μου προτεινετε να κανω το χαλασμενο φιλτρο λιγο ηθελα να το ριξω στον καδο των σκουπιδιων να ηρεμησω αφου δεν το εσπασα τοτε που ανακαλυψα την διαρροη.επισης παρατηρησα οτι δεν τρομπαρει νερο κατα την εκκινηση με το κουμπι που εχει επανω.. και μπορει να το παταγα για κανα 20λεπτο.μετα απο την επιμονη μου να δουλεψει εκλεινα και ανοιγα τον διακοπτη που δινει παροχη νερου και βλεπω οτι δεν κουμπωνει σωστα η φισα (7428718) με τα λαστιχα του νερου ακομα και ο διακοπτης που την ξεκουμπωνει μαγκωνει μεσα.:confused: λετε τελικα να το ριξω στο καδο μιας και εχω φιλτρο να κανω την δουλεια μου η να το φτιαξω και να το εχω εφεδρικο:confused: ειναι κριμα να χαλαει το ονομα της εταιρειας απο ελαττωματα τετοια παντα ημουν φανατικος της eheim αλλα τετοιο πραγμα δεν το περιμενα..επαθα και εγω ζημια με το επιπλο απο τα νερα οπως και ενας φιλος πιο πανω..
η εγγυηση ποσο ισχυει και που μπορω να απευθυνθω? ευχαριστω

Κλεόβουλος
07-11-11, 10:29
Φτανει να μας πουν τα παιδια με το προβλημα αν αλλαξαν την εσ.φλαντζα που λεει ο Μανθος.

Έχουμε κάποιο νεώτερο αν λύθηκε το πρόβλημα με την αλλαγή αυτής της φλάντζας?

caverman
07-11-11, 10:53
επισης παρατηρησα οτι δεν τρομπαρει νερο κατα την εκκινηση με το κουμπι που εχει επανω.. και μπορει να το παταγα για κανα 20λεπτο.μετα απο την επιμονη μου να δουλεψει εκλεινα και ανοιγα τον διακοπτη που δινει παροχη νερου και βλεπω οτι δεν κουμπωνει σωστα η φισα (742871:cool: με τα λαστιχα του νερου ακομα και ο διακοπτης που την ξεκουμπωνει μαγκωνει μεσα.Φάνη για τα προβλήματα που αναφέρεις:

α) Εάν το φίλτρο είναι πολύ χαμηλά τοποθετημένο σε σχέση με το ενυδρείο όσο και να τρομπάρεις δεν θα φέρνει νερό. Βάλε το φίλτρο ψηλότερα και δες προσεκτικά και τις οδηγίες για την απόσταση.

β) για το κούμπωμα της φίσας και τον διακόπτη που την ξεκουμπώνει πάρε μια μπατονέτα και με λίγη βαζελίνη ο διακόπτης ούτε θα μαγκώνει ούτε θα τρίζει.

Όσο για την εγγύηση αν θυμάμαι καλά είναι 3 χρόνια. Οπότε ακόμα και αν σου αντικατέστησαν την κεφαλή μπορείς να ξαναζητήσεις επισκευή.

Αν παρόλα αυτά θεωρείς ότι το φίλτρο σου είναι άχρηστο και μετά απο τα παραπάνω που σου έγραψα μπορείς να το δωρίσεις για ανταλλακτικά σε κάποιον που έχει το ίδιο...

πάντα καλά,

Caverman

Πρόχειρα ψάχνοντας βρήκα και αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=WC5BAJocTZc). Νομίζω είναι κατατοπιστικό του προβλήματος αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συνηστώ να το κάνει κάποιος αν είναι ακόμα εντός εγγύησης. Απλά ζητήστε αντικατάσταση κεφαλής.

Κλεόβουλος
07-11-11, 10:57
Φ

Αν παρόλα αυτά θεωρείς ότι το φίλτρο σου είναι άχρηστο και μετά απο τα παραπάνω που σου έγραψα μπορείς να το δωρίσεις για ανταλλακτικά σε κάποιον που έχει το ίδιο...

εδώ είμαστε εμείς να σε απαλλάξουμε :D:D

faniskriti
08-11-11, 13:48
Φάνη για τα προβλήματα που αναφέρεις:

α) Εάν το φίλτρο είναι πολύ χαμηλά τοποθετημένο σε σχέση με το ενυδρείο όσο και να τρομπάρεις δεν θα φέρνει νερό. Βάλε το φίλτρο ψηλότερα και δες προσεκτικά και τις οδηγίες για την απόσταση.

β) για το κούμπωμα της φίσας και τον διακόπτη που την ξεκουμπώνει πάρε μια μπατονέτα και με λίγη βαζελίνη ο διακόπτης ούτε θα μαγκώνει ούτε θα τρίζει.

Όσο για την εγγύηση αν θυμάμαι καλά είναι 3 χρόνια. Οπότε ακόμα και αν σου αντικατέστησαν την κεφαλή μπορείς να ξαναζητήσεις επισκευή.

πάντα καλά,

Caverman

Πρόχειρα ψάχνοντας βρήκα και αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=WC5BAJocTZc). Νομίζω είναι κατατοπιστικό του προβλήματος αλλά σε καμιά περίπτωση δεν συνηστώ να το κάνει κάποιος αν είναι ακόμα εντός εγγύησης. Απλά ζητήστε αντικατάσταση κεφαλής.

ευχαριστω για την βοηθεια caverman θα αναζητησω την υποστηριξη της eheim και αν δω οτι δεν αξιζει θα το χαρισω για ανταλλακτικα:smt028

Coolnick
24-11-11, 14:50
Φλάντζα άλλαξα πρόσφατα... Η συσκευασία είχε και τις δύο... Την "εξωτερική" και την "εσωτερική" στο προφίλτρο...
Η διαρροή δεν σταμάτησε, μειώθηκε μεν...

Foveras
05-12-11, 14:55
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Αλλαξα χθες φλαντζες και το αποτελεσμα ειναι σημερα να μην εχει διαρροη αλλα να τρεχει κανονικα νερο απο παντου.
-------------------------
Αυτο που επισης παρατηρησα ειναι οτι η φλαντζα για το προφυλτρο που αγορασα ηταν στρογυλλη ενω αυτη που ειχε ενα σχημα οπως η μεγαλη. Κανω κατι λαθος;

Afias
09-12-11, 09:56
Παρελαβα χθες το 2075 απο το service για το συγκεκριμενο θεμα απο τον εδω αντιπροσωπο. Μου αλαξαν την κεφαλη καθως και την φλατζα κεφαλης και προφιλτρου, ολα δωρεαν αφου ηταν ακομα στην εγγυηση. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Ελπιζω να λυθηκε το προβλημα και να μην εχουμε τα ιδια παλι σε λιγο καιρο.

Κλεόβουλος
09-12-11, 10:10
Παρελαβα χθες το 2075 απο το service για το συγκεκριμενο θεμα απο τον εδω αντιπροσωπο. Μου αλαξαν την κεφαλη καθως και την φλατζα κεφαλης και προφιλτρου, ολα δωρεαν αφου ηταν ακομα στην εγγυηση. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Ελπιζω να λυθηκε το προβλημα και να μην εχουμε τα ιδια παλι σε λιγο καιρο.

Δώσε μας και τα τηλέφωνα του service του αντιπρόσωπου
αχρείαστα να είναι :D

Afias
09-12-11, 17:29
Ο αντιπροσωπος ειναι η Pet Line και το τηλεφωνο ειναι 210-6069800 και ζητας να σε συνδεσουν με το τμημα ενυδρείων. Εγω μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα, μου ειχαν πει να το αφησω στο καταστημα απο οπου ειχε γινει η αγορα και το πηραν απο εκει. Αφου εγινε το service το επεστρεψαν στο καταστημα και το παρελαβα απο εκει. Υπηρξε μια καθυστερηση στην ολη διαδικασια διοτι επεσα πανω στην αλλαγη του αντιπροσωπου, αλλα εμεινα ευχαριστημενος διοτι με ενημερωσαν τηλεφωνικος και για την παραλαβη του φιλτρου και για την καθυστερηση λογω αναμονης παραλαβης ανταλακτικων απο τον νεο αντιπροσωπο.

Kostis-Salonika
28-01-12, 23:12
Γεια σε όλους!
Μετά από αυτά τα προβλήματα που αναφέρθηκαν, τελικά διορθώθηκαν τα επόμενα μοντέλα της σειράς ή συνεχίζεται το ίδιο σκηνικό;
Θέλω να πάω σε αγορά του 2073 λόγω κάδου, κατανάλωσης κλπ. αλλά αν είναι να τρέμει η ψυχή μου μήπως σε κάνα χρόνο έχω διαρροές, μήπως να πάω στην κλασική τους σειρά;
Υπάρχει μήπως και κάποια αξιόπιστη λύση σε άλλη μάρκα, με παρόμοια χαρακτηριστικά που αγνοώ;
Υπάρχει εμπειρία να καταθέσει κάποιος φίλος;
-------------------------
Κάποιος με πρόταση στα παραπάνω;

dimost
28-01-12, 23:52
έχω το 2073 είναι με αριθμό σειράς που ξεκινάει απο 10 έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας και δεν έχει παρουσιάσει προβλημα με αρκετή χρήση άνοιξε κλείσε λόγω ιχθυοφορτισης.

Kostis-Salonika
29-01-12, 00:09
έχω το 2073 είναι με αριθμό σειράς που ξεκινάει απο 10 έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας και δεν έχει παρουσιάσει προβλημα με αρκετή χρήση άνοιξε κλείσε λόγω ιχθυοφορτισης.

Υποθέτω δηλαδή πρέπει να προσέξω, τουλάχιστον από 10 και πάνω να ξεκινάει το S/N;
Από θόρυβο, ροή πως τα πάει;
Απόσταση από το ενυδρίο σου και τέλος πόσα τα λίτρα σου φίλε μου;

lingistis
29-01-12, 00:57
Λογικά τα νέα μοντέλα στα μαγαζιά θα έχουν S/N που ξεκεινά από 11 (έτος κατασκευής 2011) και σε λίγο θα πρέπει να έχουν 12 (έτος κατασκευής 2012). Εγώ θα περίμενα τα 12 ;)

dimost
29-01-12, 01:01
Υποθέτω δηλαδή πρέπει να προσέξω, τουλάχιστον από 10 και πάνω να ξεκινάει το S/N;
Από θόρυβο, ροή πως τα πάει;
Απόσταση από το ενυδρίο σου και τέλος πόσα τα λίτρα σου φίλε μου;

Θόρυβος μηδέν
Ροη καλη
Απόσταση απο την κεφαλή της αντλίας μέχρι την κορυφή του ενυδρειου 110cm
Το ενυδρειο είναι 300 lt

panos_auk
08-02-12, 16:56
παιδιά εσείς που σας επισκεύασε το φίλτρο η eheim (αλλαγή κεφαλής ή/και φλαντζών) πως πάτε?είχαμε τίποτα προβλήματα ή έχει λυθεί το θέμα μια και καλή??πρόκειται να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο που μολις επισκευαστηκε.Του αλλαχτηκε κεφαλη...
για φλαντζες δεν ξερω.