Επιστροφή στο Forum : ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΥΡΦΗΣ
ANTONIS STAVRINOS
26-03-04, 17:36
τι ειναι το αποσταγμα τυρφης και πως/ποτε χρησιμοποιηται?
τι ειναι το αποσταγμα τυρφης και πως/ποτε χρησιμοποιηται?
Που διάβασες ή που άκουσες την λέξη απόσταγμα?
ANTONIS STAVRINOS
27-03-04, 20:44
το διαβασα σε ενα προιον της sera."sera morena"
annivas2000
28-03-04, 02:45
το διαβασα σε ενα προιον της sera."sera morena"
Τις υπολοιπες οδηγιες τις διαβασες???
ANTONIS STAVRINOS
28-03-04, 02:56
"το sera morena" περιεχει φυσικο αποσταγμα τυρφης,ιχνοστοιχεια,βιταμινες και χουμικα οξεα.Ιδανικο για ψαρια που απαιτουν γλυκο νερο.Σε συνδιασμο με το sera aqutan δημιουργει συνθηκες παρομοιες με αυτες των τροπικων νερων.
οδηγιες χρησης με καθε αλλαγη νερου ανα 15 μερες προσθεστε 5ml για καθε 20 λιτρα νερου.
annivas2000
28-03-04, 03:34
Οποτε η απορια ποια ειναι???
ANTONIS STAVRINOS
28-03-04, 11:50
H απορρια μου ειναι η εξης:Οι εταιριες παρουσιαζουν τα προιοντα τους "ονειρεμενα" και "τελεια".Απλα λογω του οτι ειμαι νεος στο χομπυ ηθελα να ρωτησω μια δευτερη γνωμη αν ειναι καλο το συγκεκριμενο προιον ή εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο.
Γνώμη μου: Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς τέτοια προϊόντα.
annivas2000
29-03-04, 01:04
Κοιτα φιλε Αντωνη.......περι των διαφορων <ζουμιων> εχουν γραφτει πολλα επανειλλημενως....τα περισσοτερα κανουν πολυ λιγοτερα απο οσα υποσχονται...καλο ειναι να χρησιμοποιουνται μονο σε ειδικες περιπτωσεις πχ για να βοηθησουν ΙΣΩΣ στην αναπαραγωγη καποιων <δυσκολων> ειδων, οταν οι παραμετροι του νερου μας δεν ειναι αυτες, που ΜΑΛΛΟΝ χρειαζονται και γενικα σε μικρα ενυδρεια γιατι ειναι και αντιοικονομικα....και μονον οταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ-(απο εμπειριες αλλων) λειτουργουν......αλλα ακομη και τοτε υπαρχουν αλλοι τροποι και πιο οικονομικοι για να πετυχεις αυτο που θες..
ΠΧ για το συγκεκριμενο παραδειγμα καλυτερα να βαλεις κανονικη τυρφη απο το να χρησιμοποιεις <αποσταγματα>....
Επισης να ξερεις οτι το sera morena και καλα κανει προσομιοση για ψαρια που κανονικα ζουνε σε black water(δισκους,cardinals κ.λπ)
αλλα μονο στα λογια πεταμενα λεφτα.Το εχω δοκιμασει και εκανα μια μεγαλη τρυπα στο νερο. :cry: :cry:
ΠΧ για το συγκεκριμενο παραδειγμα καλυτερα να βαλεις κανονικη τυρφη απο το να χρησιμοποιεις <αποσταγματα>....
Η καλυτερη λυση..
Φιλικα Θανασης..... :wink:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.