Επιστροφή στο Forum : επιτοιχιο ενυδρειο.
καλησπερα και απο εμενα. εχω παραγγειλει ενυδρειο με διαστασεις 1.45μηκος-0.45 πλατος-0.50 υψος.
τι ψαρια μου προτεινετε να βαλω?????
μου αρεσει πολυ το ενυδρειο να εχει πολυ χρωμα και μιας και ειμαι και τελειος αρχαριος δεν θα ηθελα προς το παρον να εμπλακω και με φυτα.
η πρωτη μου σκεψη ητανε για δισκους αλλα απο οσα διαβασα οι διαστασεις ειναι μικρες και δεν κανουν γι αυτο το ειδος ψαριου.
οταν λες επιτοιχιο εννοεις οτι θα το στερεωσεις στον τοιχο? 400 κιλα στον τοιχο?
Κλεόβουλος
22-09-11, 19:17
Καλώς ήρθες!
Εγώ θα πρότεινα να δεις τις κιχλίδες της λίμνης Malawi ή της Τανγκανίκα :)
http://www.cichlid-forum.com/articles/african_cichlid_genus_gallery.php
οχι, προς θεου!!!!! εχω κανει ενα ¨παραθυρο¨ στον τοιχο που χωριζει την κουζινα με το σαλονι. το ενυδρειο θα παταει επανω στον παγκο της κουζινας κατω απο τον οποιο εχω βαλει τσιμντενια ποδια για να κρατησει το βαρος. απο την μερια του σαλονιου το ενυδρειο θα φαινεται σαν οθωνη.
προς στιγμης με τρομαξες. απο τη μια λες οτι εισαι αρχαριος απο την αλλη λες να μπλεχτεις με το πιο δυσκολο ψαρι του γλυκου νερου το δισκο... χεχε. κοιτα για malawi το μηκος σου σου επιτρεπει ομορφιες :)
Θα σου προτείνω κι εγώ κάτι σε Malawi. Όχι ότι 300 λίτρα δεν κάνουν για δίσκους αλλά μιας και είσαι στην αρχή, καλύτερα να μην πας αμέσως στα "βαθιά" ;)
Άλλωστε οι κιχλίδες από την Αφρική εκτός από όμορφα ψάρια, προσφέρουν και πολλές συγκινήσεις χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις (σε κόστος).
Καλή αρχή!
Εγω θα σου προτεινα κοπαδο-κατασταση!!
Ροδοστομοι,νεον,καρδιναλιοι..διαλεγεις και περνεις..;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.