PDA

Επιστροφή στο Forum : ψαροσυν8εση

liapakos
22-09-11, 15:59
Παιδια καλησπερα..σημερα εβαλα το πρωτο μου ψαρακι! (dwarf gurami) ο πετσοπας μου ειπε πως κανει για το ενυδρειο μου μια χαρα...(50 λιτρο). Η ερωτηση μου ειναι,τι αλλα ψαρακια μπορω να βαλω? (σταδιακα βεβαια και οχι βιαστικα..)

lans
22-09-11, 16:05
Πολλα μπορεις να βαλεις.
Εσυ εχεις ψαξει καθολου?

Προτασεις ασχετα με το ψαρι που εχεις τωρα μεσα.
1) Tetra Neon
2) Cardinal Tetras
3) Guppy
4) Endlers
5) trigonostigma heteromorpha (αρλεκινη)
6) Molly
...και άλλα.
Αλλά να ξερεις οτι τα παραπανω δεν πανε με ολα.

ΥΓ. Ειναι καλο να πας σε ενα μεγαλο πετ σοπ που εχει ψαρια να κανεισ μια βολτα να δεις να παρεισ τα ονοματα τους να μας τα πεις και να σου πουμε αν πρεπει και τι πρεπει να κανεις...

liapakos
22-09-11, 16:51
Πολλα μπορεις να βαλεις.
Εσυ εχεις ψαξει καθολου?

Προτασεις ασχετα με το ψαρι που εχεις τωρα μεσα.
1) Tetra Neon
2) Cardinal Tetras
3) Guppy
4) Endlers
5) trigonostigma heteromorpha (αρλεκινη)
6) Molly
...και άλλα.
Αλλά να ξερεις οτι τα παραπανω δεν πανε με ολα.

ΥΓ. Ειναι καλο να πας σε ενα μεγαλο πετ σοπ που εχει ψαρια να κανεισ μια βολτα να δεις να παρεισ τα ονοματα τους να μας τα πεις και να σου πουμε αν πρεπει και τι πρεπει να κανεις...

ευχαριστω πολυ..8α γυρισω με περισσοτερες πληροφοριες! :)
-------------------------
γενικα σκεφτομαι να βαλω λιγα guppies και λιγα neon...τωρα κατι αλλο, μετα απο 1-2 μηνες με αυτα τα 3 ειδη μεσα(guppies neon kai to dwarf gurami),8α μπορεσουν να συνυπαρ3ουν μαζι τους καμια γαριδουλα και κανα σαλιγκαρακι?

Γιώργος Κ
22-09-11, 16:55
Σε 50 λιτρα θα ελεγα να αποφυγεις τα μολυ ... κοιτα εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573
Αν βρεις θηλυκο dwarf gurami θα ειναι καλο (δυσκολα θα βρεις ομως)
Εχεις λιγα λιτρα ... με πιο συχνες αλλαγες νερου θα σου ελεγα και μια ομαδα cherry barb φτιαχνοντας ενα ωραιο βιοτοπικο Ασιας ... ;)

Τα τετρα καλυτερα να τα αποφυγεις και αυτα!!
Εχεις στρωσει το φιλτρο? Με πιο τροπο? Τι μετρησεις εχεις?

liapakos
22-09-11, 21:30
Σε 50 λιτρα θα ελεγα να αποφυγεις τα μολυ ... κοιτα εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573
Αν βρεις θηλυκο dwarf gurami θα ειναι καλο (δυσκολα θα βρεις ομως)
Εχεις λιγα λιτρα ... με πιο συχνες αλλαγες νερου θα σου ελεγα και μια ομαδα cherry barb φτιαχνοντας ενα ωραιο βιοτοπικο Ασιας ... ;)

Τα τετρα καλυτερα να τα αποφυγεις και αυτα!!
Εχεις στρωσει το φιλτρο? Με πιο τροπο? Τι μετρησεις εχεις?

σημερα μπολιασα το ενυδρειο και εχω μεσα το gurami οπως αναφερω και πιο πανω.. :)
μετρησεις δεν εχω κανει ακομα,αλλα αυτες τις μερες σιγουρα 8α γινουν!

lans
23-09-11, 08:24
Καλο ειναι να μετρήσεις πρωτα την βρύση σου για να δεις τι νερό βγάζει...