Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Στησιμο εισοδου εξοδου φιλτρου μεσα στο ενυδρειο

Konstantin79
12-09-11, 16:58
ΜΟυ εχει δημιουργηθει μερες τωρα η εξης απορια:
Οντως μη ικανοποιημενος απο την κυκλοφορια του νερου μου, καθως παντα μενουν "υπολειματα" στην αμμο, ποιος ειναι ο ιδανινος τροπος για να τοποθετησεις την εξοδο του φιλτρου που φερνει το νερο στο ενυδρειο κ δημιουργει αναταραξη, και ποιος για την εξοδο.
Αυτη τη στιγμη εχω την εισοδο του JBL Cristalprofi e900 που διαθετω στην αριστερη πλευρα του ενυδρειου ωστε να ανακυκλωνεται το νερο απο την μια ακρη στην αλλη.
Τι αποτελεσμα θα ειχα, αν ξερει κανεις, αν ειχα την εξοδο κατα μηκος της πλατης; Θα ειχα αποτελεσματα σε βαθος χρονου;

\/ag
12-09-11, 17:15
To πρόβλημα σου μπορείς να το λύσεις απλά με την τοποθέτηση ενός κυκλοφορητή(νομίζω έχεις και malawi οπότε μόνο καλό θα κάνεις στα ψαράκια σου)....

πχ..http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2179

Γιαυτό εγώ προτείνω 2 φίλτρα στα ενυδρεία μας...

Konstantin79
12-09-11, 17:22
ο οποιος φανταζομαι 8α μπει χαμηλα απ'την ιδια πλευρα που ειναι η εξοδος του νερου για να σπρωχνει τα υπολειματα προς την εισοδο?

\/ag
12-09-11, 17:32
Αν προχωρήσεις στην τοποθέτηση κυκλοφορητή θα σου πρότεινα να βάλεις και την είσοδο και την έξοδο(spraybar) του φίλτρου σου αριστερα και τον κυκλοφορητή να τον βάλεις στην δεξιά πλευρά..ψηλά και να 'κοιτάει' προς τον βυθό..

Ελπίζω να με κατάλαβες..αλλιώς ζήτα μου σχέδιο...:p

Konstantin79
12-09-11, 17:46
Εφτιαξα ενα σχεδιο για το πως ειναι τωρα. Αριστερα ερχεται το νερο στην επιφανεια, δεξια τραβαει το νερο στο φιλτρο.

\/ag
12-09-11, 17:59
Εγώ την άποψη μου στην είπα...πάρε έναν κυκλοφορητή και πειραματίσου...εσύ θα αποφασίσεις που ακριβώς θα τον βάλεις για το επιθυμητό αποτέλεσμα!!:smt023

Konstantin79
12-09-11, 22:37
Δε με καταλαβες φιλε μου! Εφτιαξα το σχεδιο για να δεις πως το εχω κ να μου πεις την αποψη σου!

Κλεόβουλος
13-09-11, 16:45
Καλά το έχεις τοποθετημένο Κωνσταντίνε, αλλά κάνε κι αυτό που λέει ο Vag με έναν κυκλοφορητή για να έχεις καθαρότερο βυθό ;)