Επιστροφή στο Forum : Παρουσίαση ενυδρείου
Μετα απο πολυ κοπο σας παρουσιαζω και εγω το ενυδρειο μ..
Εχουμε και λεμε
ενυδρειο 200χ55χ55 συνολο 600 λιτρα πανω κατω
φιλτρο φλουβαλ φχ5
φωτιστικο κρεμαστο με δυο μη λαμπες 150 βατ η μια και 2 τ5 λαμπες των 50 βατ συνολο 400 βατ
3 κυκλοφοριτες τουνζ 5000 λιτρα ο καθε ενας
Σκιμερ tmc v2 1000
Αντιστροφη οσμοση 3σταδιων
αυτοματη αναπληρωση απο water waves
Ριακτορα της κοραλαιν με 2 κιλη μπουκαλα και ph controller δεν λειτουργει ακομα γιατι πηγα την φιαλη για γεμισμα οταν με το καλο θα ερθει θα την βαλω σε λειτουργια
Ψαρια ενα emperor angelfish ο οποιος τωρα αρχιζει και βγαζει κιτρινες ριγες! !!ι
ena karan angelfish
5 chromis
2 clown fish
1 damsel
Και δυο ακομα που δεν ξερω την ονομσια τους
απο κοραλια μονο φραγκακια τιποτα αλλο..
Την τριτη ερχονται διαφορα φραγκακια και μια εφιλια ετσι νομιζω ονομαζετε για αρχη καλα πιστευω ειναι..
Οριστε και μερικες φωτο
οτι σχολιο δεκτο
Αντωνης Πατρα
11-09-11, 22:32
τα ψαρια ειναι τρελααα. και φενεται να τους αρεσει πολυ εκει ;)
jimmis1974
11-09-11, 22:46
παρα πολυ ομορφο , μαρεσει που χεις κανει δυο διαφορετικα νησακια βραχων , αλλα ισως να τα μεγαλωνες λιγο προσθετωντας λιγο ακομη βραχο , εχεις χώρο.
Το βλεπω λιγο γυμνο απο την πρωτη φωτο στις δυο ακρες του.
Ναι φιλε μ ειναι λιγο γυμνο με τον καιρο θα προσθεσω κι αλλο βραχο δεν βιαζομαστε
εδωσα 50 ποντους υψος ομως στον βραχο και βλεπω τελειως διαφορετικες συμπεριφορες
καλα εκεινος ο αυτοκρατορας ειναι αλλο πραγμα ρε παιδι μ η κινηση του τα χρωματα του ειναι φοβερος δεν τον αλλαζω με τιποτα..
Για πρώτη προσπάθεια δεν είναι άσκημο. Από εξοπλισμό τοψαξες βλέπω.
Τον « emperor angelfish ο οποιος τωρα αρχιζει και βγαζει κιτρινες ριγες! !» θα ήθελα να δω please :D
Θα βγαλω φωτο αυριο η βιντεο και θα το ανεβασω αλλα να ξερεις δεν εχει καμια σχεση η φωτο π θα βγαλω απο το κινητο με την πραγματικοτητα..οσο για εξοπλισμο πιστευω εκανα τις καλυτερες αγορες στην κλυτερη τους τιμη..
Πολύ καλό. Ωραία τα δυο νησιά.
Και ο αυτοκράτορας φανταστικός, αλλά δεν ξέρω αν "χτυπήσει" κάνα κοράλι...
Ουτε και εγω ξερω αν χτυπαει κανενα κοραλι δεν πειραζει θα δουμε στην πορεια!!να και μερικες φωτο απο τον αυτοκρατορα...η φωτο χαλια ειναι αλλα φενεται η αλλαγη χρωματος και η γραμμες που αρχιζουν να γινονται ευθεια...
gianniwpopi
12-09-11, 14:37
φοβερα τα ψαρια σου
...η φωτο χαλια ειναι αλλα φενεται η αλλαγη χρωματος και η γραμμες που αρχιζουν να γινονται ευθεια...
θα φάτε πολύ ψωμάκι, εσύ κι ο αυτοκράτορας σου μέχρι να γίνουν οι γραμμές του ευθείες και κίτρινες :smt082:smt082
Να σου ζήσει πάντως είναι πανέμορφος! κι εμένα είναι το αγαπημένο μου ψάρι :smt050
Πολυ ομορφο αν εβαζες κανενα βραχο ακομα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο.
θα φάτε πολύ ψωμάκι, εσύ κι ο αυτοκράτορας σου μέχρι να γίνουν οι γραμμές του ευθείες και κίτρινες :smt082:smt082
Να σου ζήσει πάντως είναι πανέμορφος! κι εμένα είναι το αγαπημένο μου ψάρι :smt050
Το ξερω φιλε μ παντως φενεται η διαφορα και η αλλαγη και απο κοντα φενεται πιο πολυ..
Εχω ακομα καιρο και εμενα ειναι το αγαπημενο μ ψαρι πραγματικος αυτοκρατορας
Οριστε μερικες φωτο απο τα κοραλια καλα η εφιλια κανει την δια φορα
ρε παιδια επειδη δεν ξερω το κοραλι στην δευτερη φωτο ειναι καλο?
Ραφαήλ την εμφίλια να την έχεις σε μέρος με αρκετό φως αλλά όχι με έντονη κυκλοφορία. Το κοράλλι στη δεύτερη φώτο πρέπει να ήτανε κάποιο sps αλλά τώρα ποιο;
Οταν λες ητανε τι εννοεις εχει χαλασει να το βγαλω? η εφιλια ειναι μια χαρα πολυ ομορφη και μετα απο λιγη ωρα π ειχα αναμενο φως ανοιξε και μεγαλωσε παραπανω!!!
-------------------------
Ξερει κανεις για το κοραλι στην τριτη φωτο καμια πληροφορια?
Είναι κάποιο είδος trachyphyllia.
http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=597+321+432&pcatid=432
Ραφαήλ μην αγοράζεις sps κοράλλια γιατί θα πετάξεις τα λεφτά σου.
Οταν λες ητανε τι εννοεις εχει χαλασει να το βγαλω?
Όχι μην το βγάλεις. Οι πολύποδες υπάρχουν όπως φαίνεται, αλλά έχει ασπρίσει αρκετά.
Οκ σας ευχαριστω για της απαντησεις!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.