Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : προσαρμογη

rawnerve
11-09-11, 09:50
καλημερα σας!θα ηθελα να ρωτησω,πως κανουμε προσαρμογη σε ψαρια κ γενηκα σε ζωντανα! κοραλια..........???

faceck
11-09-11, 11:01
για κοραλια δεν ξερω καθολου αλλα πιστευω ειναι το ιδιο που κανουμε και στα ψαρια..καλυτερο ειναι να γινετε η προσαρμογη με κλειστο φως για να μην στρεσσαρονται παραπανοω τα ψαρια το αφηνεισ για 20 λεπτα να παρει την θερμοκρασια του ενυδρειου και ενδιαμεσα τους βαζεις και λιγο νερο απο το ενυδρειο

rawnerve
11-09-11, 12:23
αυτο το λες επειδη το ξερεις για θαλασσηνο η το υποθετης?
νομηζω οτι ειναι διαφορετικη η διαδικασια:confused::confused:

faceck
11-09-11, 12:39
δεν ξερω φιλε για θαλασσινο.μην σε μπερδεψω για γλυκο παντως ετσι ειναι και νομιζω το ιδιο θα ειναι και για θαλασσινο..μπες στο οθτθβε και δες εχει απειρα βιντεακια με προσαρμογες..

rawnerve
11-09-11, 12:49
ας περημενο κανεναν θαλασσηνο να μαου πει:p
θα το ψαξω κ στo youtube;)

Nick :D
11-09-11, 13:06
http://www.waterinn.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=183&Itemid=67

Νομιζω μια χαρα τα λεει!!!

rawnerve
11-09-11, 16:58
σε ευχαρηστω φηλε μου:Dπολυ ωραια τα λεει;)

Nick :D
11-09-11, 17:48
Τιποτα!!!:rolleyes:

kikos7
11-09-11, 18:22
Εγώ ακολουθώ αυτόν τον οδηγό: http://www.fosterandsmithaquatics.com/Pic/article.cfm?c=3578&aid=841. Μετρώ πάντα αλατότητα σακούλας και του ενυδρείου μου και χωρίς υπερβολές στη χρονική διάρκεια, περίπου μισή ώρα.

nikman
11-09-11, 21:26
Μισή ώρα κι εγώ νομίζω είναι αρκετή αν δεν έχουμε να κάνουμε με δύσκολους οργανισμούς όπως γαρίδες

accnt
12-09-11, 12:18
καλημερα σας!θα ηθελα να ρωτησω,πως κανουμε προσαρμογη σε ψαρια κ γενηκα σε ζωντανα! κοραλια..........???

Άλλο τα κοράλια και άλλο τα ψάρια.

Τα ψάρια θέλουν μια αρκετά καλή προσαρμογή και μετά σε σκοτεινό ενυδρείο. Βέβαια αν βάλουμε τπτ tang "τσαμπουκαλή", το σκοτεινό ενυδρείο θα προστατέψει τα υπάρχοντα ψάρια μας.... :D

Τα κοράλλια τώρα και ειδικά τα sps που είναι κολλημένα σε βραχάκια, μπορούν να κουβαλάνε αθώες ή και επικίνδυνες εκπλήξεις. Προσωπικά επειδή την είχα πατήσει, όλα τα βραχάκια τα πέταγα. Είχα δικά μου νεκρά βραχάκια και κόλλαγα τα κοράλια απ΄ ευθείας εκεί. Λίγο "φαρμακάκι" δεν κάνει κακό για τα παράσιτα (worms κλπ)... (δεν θυμάμαι πιο έβαζα).
Προσαρμογή ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας από αυτή των ψαριών και προσθήκη νερού πολύ σιγά.

stap
15-11-11, 14:19
Μισή ώρα κι εγώ νομίζω είναι αρκετή αν δεν έχουμε να κάνουμε με δύσκολους οργανισμούς όπως γαρίδες

γεια σου φιλε ,

να ρωτησω μιας και το εφερε η κουβεντα οι γαριδες τι προσαρμογη θελουν?
μιση ωρα θελουν και οι πολλοιποδες? και τα μανιταρια?

ευχαριστω