PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα με κερατόφυλλο

george1995
08-09-11, 13:25
Είχα αγοράσει κερατόφυλλο πριν από κανενα δίμηνο και εώς τώρα έχει μείνει ελάχιστο. Όλο σαπίζει, κόβονται τα κλαρια του και το ενυδρείο έχει γεμίσει από τις βελόνες του... Τι μπορεί να φταίει?? Το μετέφερα πρόσφατα στο καινούργιο μου ενυδρείο αλλα το πρόβλημα αυτο το είχα και στο προηγούμενο. Για φωτισμό έχω μια λάμπα οικονομίας 5W.

Γιαννης Μ5
08-09-11, 13:45
Εχει νιτρικα το ενυδρειο σου;Το κερατοφυλλο θελει νιτρικα....(δεν πιστευω να το εχεις φυτεμενο)

george1995
08-09-11, 14:02
Ποιο να έχω φυτεμένο?? το ενυδρείο?? Μόνο κερατόφυλλο έχω μέσα... Δεν ξέρω για νιτρικα.. δεν έχω τεστ νερου

Γιαννης Μ5
08-09-11, 14:05
Το κερατοφυλλο το εχεις φυτεψει;Επισης ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις και τι ψαρια;

george1995
08-09-11, 14:10
ναι το έχω φυτέψει... Ειναι γύρω στα 80 λιτρα το ενυδρειο και έχω μέσα 3 γκαμπι και 2 τετρα. Δεν είναι ακριβώς κερατόφυλλο. Είναι κατι παρόμοιο. Δεν θυμαμαι πως λέγεται αλλα εξωτερικά είναι ίδιο με το κερατόφυλλο. Στο πετ σιτυ που το είχα πάρει μου είχαν πει να το φυτεψω για να βγάλει ρίζες

gianniwpopi
08-09-11, 14:47
ειναι η δεν ειναι κερατοφυλλο??
βαλε μια φωτογραφια να δουμε τι ειναι τελικα?

Raven
08-09-11, 15:06
Eχεις 5 watt φωτισμο στα 80 λιτρα ; αν ναι, ειναι απελπιστικα λιγο το φως. Καθολου παραξενο που χαλαει το φυτο.

potami
08-09-11, 15:31
Είχα αγοράσει κερατόφυλλο πριν από κανενα δίμηνο και εώς τώρα έχει μείνει ελάχιστο. Όλο σαπίζει, κόβονται τα κλαρια του και το ενυδρείο έχει γεμίσει από τις βελόνες του... Τι μπορεί να φταίει?? Το μετέφερα πρόσφατα στο καινούργιο μου ενυδρείο αλλα το πρόβλημα αυτο το είχα και στο προηγούμενο. Για φωτισμό έχω μια λάμπα οικονομίας 5W.

εμενα το παθαινε οταν ειχε πολυ ζεστη

διαλυοταν και γεμιζε φυλλα

το εχω παθει αποτι θυμαμαι τρεις φορες
ειχα ανεβασει και νημα παλιοτερα εδω για το θεμα

dimitrios
08-09-11, 21:30
μηπως ειναι καμπομπα; αν δεν μας πεις παραμετρους νερου και τι φυτο ειναι δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε!!