Επιστροφή στο Forum : CHERRY..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΩ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ GABBIES?
Έλα μικρό πως πας. Παιδιά να σας συστήσω την ανεψιά μου το μικρό μας και καλό μας. Είναι καινούρια και τρελαμένη με το σπορ. Είδη μου ζήτησε να της Πάρο πιο μεγάλο ενυρδειο. :P :P :P
AFRIKANOFILOS
11-03-04, 12:25
Πιο μικρο απο μενα :?: Ειμαι 16.5 :!:Μπραβο εχει μελον στο fishkeeping :wink: .
EE...OXI TOSO MIKRO. 18,5 EXV GINEI ALLA GIA TA MATIA THS EIMAI AKOMA MWRO...! :) THN EXASA THN SYNANTISH TELIKA EDV STH PATRA :( THN EPOMENH OMVS APOKLEIETAI!!!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΩ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ GABBIES?
Δυστυχώς όχι.
Αλλα ξεχωρίζουν απο το χρώμα αλλα απο το μέγεθος άλλα απο τα πτερύγια.
Μερικά δεν ξεχωρίζουν καθόλου.
Απότι βλέπεις τα ψάρια έχουν τις ιδιαιτερότητες τους.
AFRIKANOFILOS
11-03-04, 14:48
Kαταρχειν καλωσορισες :!: Xερομαι οταν βλεπω να πληθενει η ναιολαια του G.A.B. :!: Ωραια παραμενω ακομα ο μιροτερος :D :!:
ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΛΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΕΝΝΑ GABBIES Ο ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ!!!(ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΙΓΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΛΗ) zw
Απο τι γνωριζω για τα Cherry barb τα αρσενικα εχουν ενα εντονο κοκκινο χρομα και τα θηλικα πολυ πιο ανοιχτο προς το χρυσαφι... :wink:
http://www.petfish.net/cherry.htm
Εδω τα λεει ολα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.