Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ασπρα σωματιδια στο νερο κατα την επανεκκινηση του εξωτερικου της eheim ecco pro 300

ilias13
24-08-11, 17:41
στο εωτερικο φιλτρο της eheim ecco pro 300 οταν καθαριζω κλεινω τα βανακια κ το βγαζω απο την πριζα.οταν το ξαναθετω σε λειτουργια απο τον σωληνα εξοδου απελευθερωνονται μεσα στο ενυδρειο ασπρα σωματιδια συσσωρευμενα.αυτα εμφανιζονται μονο στην αρχη,οταν δινει ωθηση το φιλτρο για να ξεκινησει,κανει σαν να ξεμπουκωνει.τι ειναι αυτα τα ασπρα σωματιδια?

StefanosS
24-08-11, 18:13
Απο τις σωληνες ειναι αλγη και τα σχετικα δεν ειναι τιποτα μην σε ανυσηχει

delta66
24-08-11, 19:36
Μηπως ειναι πολυ ψιλες φυσαλιδες αερα που απελευθερωνει το φιλτρο μεχρι να γινει εντελως η εξαερωση μεσα του?

ilias13
25-08-11, 00:28
Μηπως ειναι πολυ ψιλες φυσαλιδες αερα που απελευθερωνει το φιλτρο μεχρι να γινει εντελως η εξαερωση μεσα του?

οχι δεν ειναι φυσαλιδες!βασικα απελευθερωνει κ λιγες φυσαλιδες αλλα δεν αναφερομαι σ αυτες!

ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ
25-08-11, 12:36
Πρεπει η να καθαρισεις τα σωληνακια η να τα αλλαξεις.Ποσο καιρι εχεις να το κανεις?

ilias13
25-08-11, 13:49
Πρεπει η να καθαρισεις τα σωληνακια η να τα αλλαξεις.Ποσο καιρι εχεις να το κανεις?

δεν εχω κ πολυ καιρο να τα καθαρισω!λιγοτερο απο εναμιση μηνα!τα ειχα βγαλει κ ειχα περασει ατσαλινα προσθετοντας μπροστα βαμβακι!κ ειχαν γινει πεντακαθαρα.το ενυδρειο ειναι φυτεμενο χωρις πολλα ψαρια κ λειτουργει σχεδον εναμιση χρονο

kgf12345
26-08-11, 12:50
το δικο μου το εκανε αυτο στην αρχη οταν σε ενα καλαθι εβαλα fluval biomax-αντι για σιποραξ που εχω στα υπολοιπα- και -απο βλακεια μου-δεν το ξεπλυνα πριν το βαλω.ολη η σκονη που μπορει να ειχε βγηκε στο νερο στο ξεκινημα.