PDA

Επιστροφή στο Forum : Ζεβγαρωμα Μelanoxromis


ΙΧΘΥΣ
04-03-04, 13:21
Προς απονταχου Θεσ/κεων να περιμενετε και μελανοχρομις για μηρασμα.
Τα βλεπω λιαν συντομος. :lol: :lol: Ειναι επιθετικα η μου φενεται ειναι τα σκουρα χρωματα με τη ριγα την οριζοντια την ελαφρος πιο ανοιχτη. :twisted: :twisted:

stefanos.f
04-03-04, 18:13
Οποτε μαλλον μιλας για Melanochromis auratus :wink: Αντε με το καλο :D

inser
23-04-04, 13:42
ρε παιδια εγω εχω ενα melanochromis johhani και μοθ φαινετε πως ζευγαρωνει με την θηλυκια labidochromis... υπαρχει τετοια περιπτωση?? :oops: πως θα βγουν τα ψαρακια??

batza
24-04-04, 22:55
ΥΒΡΙΔΙΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΙΡΙΖΕΙ :D :D :D :D . Ακομα περναω απο καποια στεκια και τα βλεπω εκι, τσαμπουκαδες :D :D τι γινετε ρε φιλαρακι δεν πουλιοντε :?: ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΑΤΕ :twisted: :twisted: .ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ :cry: :cry:

stefanos.f
24-04-04, 23:55
Εγω παντως δεν εχω ξανακουσει παρομοια περιπτωση απο την οποια μαλιστα να προεκυψαν και υβριδια... αυτο βεβαια δεν αποκλυει οτι κατι τετοιο δεν μπορει και να προκυψει :roll: Αλλωστε για ολα υπαρχει η πρωτη φορα... :!: Μηπως εχεις κανει το λαθος να μην κρατας αυτα τα δυο ειδη υπο την μορφη γκρουπ, ανω των 5 ατομων το καθε ενα... αν ναι, τοτε οτι συμβει ειναι κυριως δικο σου λαθος :?

inser
26-04-04, 13:13
τα labidochromis ειναι σε μορφη group αλλα το melanochromis ειναι μονο του γιατι δεν εχω βρει θυληκα στα 6-8cm..επισης ειναι αρκετα επιθετικο ψαρι...ετσι ειναι τα περισοτερα melanochromis?

stefanos.f
28-04-04, 21:10
Συμφωνα με ενα αρθρο που διαβασα στο περιοδικο DAZ της Γερμανιας σε συνολο και των τριων λιμνων (Victoria, Tanganyika, Malawi) τα αγριοτερα και με σειρα προτεραιοτητας θεωρουνται τα ψαρια που ανηκουν στις οικογενειες Pundamilia (απο Victoria), Melanochromis (απο Malawi) και Maylandia (επισης απο Malawi)... οποτε υποθετω πως σου ελυσα την απορια :wink: Πληροφοριακα εντελως στην 4η θεση βρισκουμε και εναν εκπροσωπω απο Tanganyika, αυτα της οικογενειας Neolamprologus :!:

inser
29-04-04, 12:12
με καλυψες εντελως :D :D :D θα βαλω ενα ζευγαρακι iodotropheus sprengerae αυτες τις μερες αλλα ειναι λιγο μικρουτσικα κ ελπιζω να μην μου τα κολατσισει... :!:

ASCCO1
05-05-04, 00:48
με καλυψες εντελως :D :D :D θα βαλω ενα ζευγαρακι iodotropheus sprengerae αυτες τις μερες αλλα ειναι λιγο μικρουτσικα κ ελπιζω να μην μου τα κολατσισει... :!:

Μαζι με τις melanochromis???? ουτε για αστειο !!!!! αυτα (( iodotropheus)) ειναι απο τα ποιο ηρεμα mbuna και καλυτερα να ειναι μονα τους.