PDA

Επιστροφή στο Forum : Τα σαλιγκάρια κάνουν καλη δουλειά;;;

Stefanos098
13-08-11, 21:50
Τα σαλιγκάρια κάνουν καλη δουλειά;;;
Δεν θέλω να παρω γλύφτη...:)

irongud
13-08-11, 21:56
καλυτερη απο το "γλυφτη"

Stefanos098
13-08-11, 22:04
καλυτερη απο το "γλυφτη"
οκ ευχαριστώ γιατί ο γλύφτης που είχα ήταν μεγάλος για το ενυδρείο μου και μου έφαγε όλαααα τα ψάρια και τωρα δεν μπορώ ούτε να τον δω

ioannis_79
13-08-11, 23:38
Τα σαλιγκάρια όμως γεννούν πολλά αυγά πάνω στο τζάμι και στα ξύλα!!!
Από αισθητικής άποψης, δεν είναι ότι καλύτερο....
:(

Από δουλειά όμως, αρκετά καλή....

nicpapa
14-08-11, 00:56
οκ ευχαριστώ γιατί ο γλύφτης που είχα ήταν μεγάλος για το ενυδρείο μου και μου έφαγε όλαααα τα ψάρια και τωρα δεν μπορώ ούτε να τον δω
Δεν νομίζω να σου εφαγε τα ψάρια ο γλυφτης ουτε γαρίδούλες δεν πειράζουν ... Σιγουρα εχεις γλυφτη?

Γιώργος Κ
14-08-11, 01:01
Καλως ηρθες! :p

Πρωτα απο ολα δεν υπαρχει ψαρι γλυφτης μαλλον θα εννοεις καποιο πλεκο ... Επισης πιο πιθανο ειναι τα ψαρακια σου να πεθαναν απο καποια αλλη αιτια και ο πλεκο να προσπαθουσε να τα φαει ... :(

Κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου με μετρησεις κοκ (χρησιμοποιησε αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398) ... ωστε να μπορει καποιος να σε βοηθησει να καταλαβεις τι εγινε ακριβως αλλα το πιο σημαντικο τι θα πρεπει να κανεις στο μελλον ωστε να αποφυγεις αναλογες δυσαρεστες περιπτωσεις!

Stefanos098
14-08-11, 14:44
Δεν νομίζω να σου εφαγε τα ψάρια ο γλυφτης ουτε γαρίδούλες δεν πειράζουν ... Σιγουρα εχεις γλυφτη?
Σίγουρα αυτός ήταν τον είδα να βγάζει τα λέπια των ψαριών...και ήταν για 200 λίτρα και περισσότερα δεν του έφτανε το φαγητό και...πανε τα ψάρια...Οσο για το είσαι σίγουρος οτι έχεις γλύφτη;;;...δεν το έπιασα
-------------------------
Καλως ηρθες! :p

Πρωτα απο ολα δεν υπαρχει ψαρι γλυφτης μαλλον θα εννοεις καποιο πλεκο ... Επισης πιο πιθανο ειναι τα ψαρακια σου να πεθαναν απο καποια αλλη αιτια και ο πλεκο να προσπαθουσε να τα φαει ... :(

Κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου με μετρησεις κοκ (χρησιμοποιησε αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398) ... ωστε να μπορει καποιος να σε βοηθησει να καταλαβεις τι εγινε ακριβως αλλα το πιο σημαντικο τι θα πρεπει να κανεις στο μελλον ωστε να αποφυγεις αναλογες δυσαρεστες περιπτωσεις!
Αυτο ενοώ πλέκο...δεν μπορώ να κανω παρουσίαση γιατί δεν έχει τίποτα μέσα πρέπει να το φτιάξω για να βάλω άλλα ψάρια...Αυτός τα σκώτοσε γιατί πριν 1 λεπτό που είχα πάει το ψάρι ήταν μια χαρά και έκανε βόλτες

harris samos
14-08-11, 19:59
ο πλεκο ειναι ανοικανος να φαει ψαρι μαλλον ειχε πεθανει ειδη και το μασουλισε μετα ;)

nicpapa
14-08-11, 21:01
Αν το είδες να τρώει το ψάρι , τοτε είχε πεθάνει το ψάρι πρωτα και μετά πηγε ο πλέκο . Οπως σου ειπα ομως οι πλέκο δεν πειράζουν ψάρια ..
Τροφή για τον πλεκο του ρίχνεις?
Πρέπει να κάνεις μετρήσεις να δείς .
Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?

delta66
14-08-11, 22:14
. Οπως σου ειπα ομως οι πλέκο δεν πειράζουν ψάρια ..
Aυτο δεν ειναι απολυτο.

Οι πλεκοστομοι εχουν δυνατοτητα να κανουν κακο αν θελουν.
Ειναι απλα δυσκολο να συναντησουμε να το κανουν στην αναζητηση τροφης (εκτος απο τη ζημια που μπορει να κανουν βεντουζαροντας σε ψαρια με μεγαλη επιφανεια οπως οι δισκοι, χρυσοψαρα), αλλα ειναι πιο ευκολο ομως οταν θελουν να προστατεψουν το χωρο τους και την τροφη τους.
Επισης υπαρχει και το θεμα του χαρακτηρα του καθε ψαριου ξεχωριστα.

Μηπως θα ηταν ευκολο μια φωτο απο το ψαρι για να γινει αναγνωριση του ειδους?

Stefanos098
15-08-11, 09:42
ο πλεκο ειναι ανοικανος να φαει ψαρι μαλλον ειχε πεθανει ειδη και το μασουλισε μετα ;)
Έχω δει αρκετές φορές να τρώνε ψάρι και στο Pet Shop...Στο Pet Shop μου είπαν οτι μπορει επίσης να είχε μια αρρώστια και να μόλυνε τα ψάρια....
Aυτο δεν ειναι απολυτο.

Οι πλεκοστομοι εχουν δυνατοτητα να κανουν κακο αν θελουν.
Ειναι απλα δυσκολο να συναντησουμε να το κανουν στην αναζητηση τροφης (εκτος απο τη ζημια που μπορει να κανουν βεντουζαροντας σε ψαρια με μεγαλη επιφανεια οπως οι δισκοι, χρυσοψαρα), αλλα ειναι πιο ευκολο ομως οταν θελουν να προστατεψουν το χωρο τους και την τροφη τους.
Επισης υπαρχει και το θεμα του χαρακτηρα του καθε ψαριου ξεχωριστα.

Μηπως θα ηταν ευκολο μια φωτο απο το ψαρι για να γινει αναγνωριση του ειδους?
Οχι τον πηγα στο Pet Shop να τον δωσουν αλλου αν δεν ειναι αρρωστος

delta66
15-08-11, 13:42
Έχω δει αρκετές φορές να τρώνε ψάρι και στο Pet Shop...Να το πιανει ζωντανο?

Stefanos098
15-08-11, 15:34
Δεν ξερω.αλλα αυτοι τον εβγαλαν γρηγορα για να μην το πηραζει

delta66
15-08-11, 15:50
Δεν ξερω.αλλα αυτοι τον εβγαλαν γρηγορα για να μην το πηραζει
Με μπερεδευεις λιγο.
Αν ηταν ψοφιο και το ετρωγε, πως θα το πειραζε περισσοτερο?
Αν ηταν ζωντανο και το πειραζε απλα, πως "το ειδες και το ετρωγε"?

Stefanos098
15-08-11, 23:10
Με μπερεδευεις λιγο.
Αν ηταν ψοφιο και το ετρωγε, πως θα το πειραζε περισσοτερο?
Αν ηταν ζωντανο και το πειραζε απλα, πως "το ειδες και το ετρωγε"?
Δεν θα πείραζε αυτό αλλά τα υπόλυπα...
Δεν ξέρω αν ηταν ψόφιο εγω όταν πήγα τον είδα να έχει το μισό ψάρι μεσα στο στόμα του...
Και επίσης είχε γεμίσει το ενυδρείο λέπια...
Τελος πάντων έχουμε ξεφίγει από το θέμα

kesanis
16-08-11, 08:53
Μα καλά, τι μέγεθος είχε ο πλέκο?

Stefanos098
16-08-11, 13:20
20 εκατοστά σε ενυδρείο 13 λιτρα...

delta66
16-08-11, 13:41
Σε 13 λιτρα θα πρεπει να σκεφτεις ακομα και τι σαλιγκαρι μπορει να μπει.

kesanis
16-08-11, 15:54
20 εκατοστά σε ενυδρείο 13 λιτρα...

:smt120

E, μα ......!!!!

Ουτε να στρίψει δεν θα μπορούσε ο κακομοίρης!! Λογικό να γίνει επιθετικό το ψάρι! :smt104

Stefanos098
16-08-11, 16:00
τα σαλιγγάρια τα έχω βρεί το είδος δεν ξέρω
:smt120

E, μα ......!!!!

Ουτε να στρίψει δεν θα μπορούσε ο κακομοίρης!! Λογικό να γίνει επιθετικό το ψάρι! :smt104
ναι αλλά μου τον έφεραν δεν το ήξερα...

delta66
16-08-11, 16:04
Διευκρινιζω
Το τι μπορει να μπει στα 13 λιτρα δεν εχει να κανει μονο με το αν μπορει να κινηθει στο χωρο, αλλα και τι επιπτωσεις θα εχει το νερο.
Το πιο πιθανο σε ενα 13 λιτρο ειναι να ψοφαγανε τα ψαρια και μετα να τα ετρωγε ο πλεκο. (και φουλ αμμωνια το νερο)
Το ιδιο θα εκαναν και τα σαλιγκαρια.

ναι αλλά μου τον έφεραν δεν το ήξερα...
1. Ειδοποιουμε τους φιλους και συγγενεις οτι τα ζωντανα δεν γινονται δωρο.
2. Αν γινει κατι τετοιο τα επιστρεφουμε στο πετσοπ ή τα δινουμε σε αλλον με καταλληλο ενυδρειο.

Ειναι κριμα να τα πεθαινουμε πριν την ωρα τους.

Stefanos098
16-08-11, 16:38
Διευκρινιζω
Το τι μπορει να μπει στα 13 λιτρα δεν εχει να κανει μονο με το αν μπορει να κινηθει στο χωρο, αλλα και τι επιπτωσεις θα εχει το νερο.
Το πιο πιθανο σε ενα 13 λιτρο ειναι να ψοφαγανε τα ψαρια και μετα να τα ετρωγε ο πλεκο. (και φουλ αμμωνια το νερο)
Το ιδιο θα εκαναν και τα σαλιγκαρια.

1. Ειδοποιουμε τους φιλους και συγγενεις οτι τα ζωντανα δεν γινονται δωρο.
2. Αν γινει κατι τετοιο τα επιστρεφουμε στο πετσοπ ή τα δινουμε σε αλλον με καταλληλο ενυδρειο.

Ειναι κριμα να τα πεθαινουμε πριν την ωρα τους.
Καταρχάς δεν μου λες τίποτα καινούριο...το νερό αν είχε κάτι θα ήταν το πολύ χλόριο που εδω έχει πολύ το νερό μας...τα ψάρια τα πήρα εγώ και ρώτησα τι μπορώ να βάλω σε αυτό το ενυδρείο...το πλέκο μου έδωσαν επειδή τα ψάρια του άλλου είχαν ψοφίσει και μου το έδωσε...πρίν το πάρω δεν το είχα δει

Να προσθέσω σκέφτομαι να παρω ενα ενυδρείο 60 ή 80 λίτρα

kesanis
16-08-11, 17:17
Μην γίνεσαι επιθετικός. Δεν σε επικρίνει κανείς. Να βρούμε τι φταίει και να βοηθήσουμε θέλουμε ώστε να γίνει κάτι όμορφο και σωστό.

Δηλαδή, σ' ένα ενυδρείο 13 λίτρα είχες έναν πλέκο 20 εκατοστά και άλλα ψαράκια (αλήθεια δεν μας είπες πόσα) και έκανες τεστ στο νερό και σου έβγεναν κανονικά? Μπορείς να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες? Φίλτρο, ιχθυοφόρτωση, αλλαγές, τεστ κλπ?

Stefanos098
16-08-11, 17:40
Μην γίνεσαι επιθετικός. Δεν σε επικρίνει κανείς. Να βρούμε τι φταίει και να βοηθήσουμε θέλουμε ώστε να γίνει κάτι όμορφο και σωστό.

Δηλαδή, σ' ένα ενυδρείο 13 λίτρα είχες έναν πλέκο 20 εκατοστά και άλλα ψαράκια (αλήθεια δεν μας είπες πόσα) και έκανες τεστ στο νερό και σου έβγεναν κανονικά? Μπορείς να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες? Φίλτρο, ιχθυοφόρτωση, αλλαγές, τεστ κλπ?
Συγγνώμη αν γίνομαι επιθετικός δεν το ήθελα:) είχα 1 γκάπυ με 2 χρυσόψαρα και 1 πλέκο αλλά μου τα έφαγε σας είπα...τον βλ@κα αυτον που μου είπε να βάλω γκάπυ που δεν μπαίνουν με χρυσόψαρα...τελικά δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τα Pet Shop zw...Τεστ δεν έχω κάνει πήγα να πάρω αλλά μου είπαν πως δεν χρειάζεται...Αν πρέπει να κάνω πως να το ζητήσω???Το φίλτρο το είχε μέσα και κάνει μια χαρά τη δουλειά του πληροφορίες δεν λέει...:confused:...άλλαζα το 10% κάθε εβδομαδα

delta66
16-08-11, 19:33
...το νερό αν είχε κάτι θα ήταν το πολύ χλόριο που εδω έχει πολύ το νερό μας...
Αντιχλωριο δεν εβαζες?

Stefanos098
16-08-11, 19:53
Αντιχλωριο δεν εβαζες?
Στην αρχή οχι δεν μου το είχαν πει

delta66
16-08-11, 20:00
Ναι βάζω
Τοτε δεν θα ειχε χλωριο.

Αυτο που δεν μετρας (NH3 NO2 NO3 PO4 pH GH KH) δεν μπορεις να ξερεις αν υπαρχουν και σε τι ποσοτητες.
Καποια απο αυτα μπορει να ειναι σε αμεσα θανατηφορα διαλυση, καποια σε λαθος ορια που μπορουν να οδηγησουν σε πιο αργο θανατο και καποια μπορει με τις αποτομες μεταβολες να εχουν και παλι ασχημο αποτελεσμα.

Οπως καταλαβαινεις το νερο ειναι το παν σε ενα ενυδρειο και δεν μπορεις να αποκλειεις κανενα ενδεχομενο χωρις στοιχεια με μονο προβλημα που μπορεις να βρισκεις να ειναι το πολυ χλωριο που τελικα βαζεις αντιχλωριο.

Stefanos098
16-08-11, 20:04
Τοτε δεν θα ειχε χλωριο.

Αυτο που δεν μετρας (NH3 NO2 NO3 PO4 pH GH KH) δεν μπορεις να ξερεις αν υπαρχουν και σε τι ποσοτητες.
Καποια απο αυτα μπορει να ειναι σε αμεσα θανατηφορα διαλυση, καποια σε λαθος ορια που μπορουν να οδηγησουν σε πιο αργο θανατο και καποια μπορει με τις αποτομες μεταβολες να εχουν και παλι ασχημο αποτελεσμα.

Οπως καταλαβαινεις το νερο ειναι το παν σε ενα ενυδρειο και δεν μπορεις να αποκλειεις κανενα ενδεχομενο χωρις στοιχεια με μονο προβλημα που μπορεις να βρισκεις να ειναι το πολυ χλωριο που τελικα βαζεις αντιχλωριο.
Φίλε μου πρώτινε μου κάτι για να μετράω αφτά που λές

delta66
16-08-11, 20:14
Φίλε μου πρώτινε μου κάτι για να μετράω αφτά που λές
Δεν συμφερει φιλε μου. Θα ειναι τα τεστ πιο ακριβα απο το ενυδρειο
Μονο αν ψωνιζες απο ebay ολο το σετ θα σου ερχοταν πιο οικονομικα με κανενα 35αρι. http://www.ebay.co.uk/itm/API-Liquid-Freshwater-Master-Test-Kit-/320743646140?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item4aadcfa3bc
Συν το τεστ GH KH που δεν υπαρχει στο σετ http://www.ebay.co.uk/itm/API-General-GH-Carbonate-KH-Hardness-Test-Kit-Fresh-/370233642298?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item5633a50d3a
Απο μαγαζι, ενα ενα τα τεστ, μπορει να φτασουν συνολο και τα 100 ευρω

Stefanos098
16-08-11, 20:19
Δεν συμφερει φιλε μου. Θα ειναι τα τεστ πιο ακριβα απο το ενυδρειο
Μονο αν ψωνιζες απο ebay ολο το σετ θα σου ερχοταν πιο οικονομικα με κανενα 35αρι. http://www.ebay.co.uk/itm/API-Liquid-Freshwater-Master-Test-Kit-/320743646140?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item4aadcfa3bc
Συν το τεστ GH KH που δεν υπαρχει στο σετ http://www.ebay.co.uk/itm/API-General-GH-Carbonate-KH-Hardness-Test-Kit-Fresh-/370233642298?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item5633a50d3a
Απο μαγαζι, ενα ενα τα τεστ, μπορει να φτασουν συνολο και τα 100 ευρω
Θα προσπαθήσω να το πάρω
Αυτά τα stick ποσο κοστίζουν??? http://www.amazonios.gr/images/200px-Tetra_6in1_tube.jpg

delta66
16-08-11, 20:49
Tα στικ κοστιζουν καμια 20αρια ευρω αλλα ειναι πολυ λιγα τα τεστ που κανουν σε σχεση με τα υγρα, και λειπει και το βασικο της αμμωνιας.
Αν δλδ τα υπολογισεις κοστος ανα τεστ, ειναι ακριβα.
Δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα και ακριβη, αφου απο την ωρα που θα ανοιξει η συσκευασια και παρει αερα, αρχιζει η αντιστροφη μετρηση.

Stefanos098
16-08-11, 21:18
Tα στικ κοστιζουν καμια 20αρια ευρω αλλα ειναι πολυ λιγα τα τεστ που κανουν σε σχεση με τα υγρα, και λειπει και το βασικο της αμμωνιας.
Αν δλδ τα υπολογισεις κοστος ανα τεστ, ειναι ακριβα.
Δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα και ακριβη, αφου απο την ωρα που θα ανοιξει η συσκευασια και παρει αερα, αρχιζει η αντιστροφη μετρηση.
Καλά θα δώ τι θα κάνω

harris samos
16-08-11, 21:29
να σου πω εγω τη θα κανεις ! παρε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο το 13 λιτρα δεν ειναι ενυδρειο
πολυ ευαισθητο συστημα για αρχαριο :rolleyes:

Stefanos098
16-08-11, 21:33
να σου πω εγω τη θα κανεις ! παρε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο το 13 λιτρα δεν ειναι ενυδρειο
πολυ ευαισθητο συστημα για αρχαριο :rolleyes:
Καταρχάς δεν εχω χορο να το βαλω...
Και επίσης δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω με μεγαλύτερο...

michael151
16-08-11, 22:15
Γεια σου φιλε Στεφανε! Εισαι απο Κρητη? Απο πιο μερος? Μενω Ηρακλειο κι ισως να μπορουσα να σε βοηθησω ωστε να τα καταφερεις και με μεγαλυτερο ενυδρειο, αφου να ξερεις πως σε αυτο, θα ειναι καπως "πιο δυσκολο" να σου ψοφισει κατι, απ'οτι στο 13λιτρο σου! Επισης στη Κρητη υπαρχουν πολλοι εμπειροι χομπιστες, εννοειται καλυτεροι απο μενα και προθυμοι να βοηθησουν!! Επισης στα 13 λιτρα πρεπει να καταλαβεις οτι 20 εκατοστα pleco ειναι απαγορευτικο! ειναι σαν να βαζεις 10 ατομα να μεινουν στο δωματιο σου μονιμα!! καταλαβαινεις..! επισης οι pleco οσο γνωριζω και οι παλαιοτεροι να με διορθωσουν, δεν επιτιθετε κι αν το κανει δε σκοτωνει.ισως να μπορει μα..δυσκολο κατα τη γνωμη μου! αν δεν εχεις χωρο περα απο 13 λιτρα θα δουμε τι μπορεις να κανεις ακομη κι εκει, αν και ειναι λιγο περιοριστικα! καλως ηρθες στη παρεα και στο χομπι πανω απ' ολα! επισης στειλε μου σε π.μ σε πιο pet shop πηγες αν εισαι απο ηρακλειο!

Stefanos098
17-08-11, 10:52
Γεια σου φιλε Στεφανε! Εισαι απο Κρητη? Απο πιο μερος? Μενω Ηρακλειο κι ισως να μπορουσα να σε βοηθησω ωστε να τα καταφερεις και με μεγαλυτερο ενυδρειο, αφου να ξερεις πως σε αυτο, θα ειναι καπως "πιο δυσκολο" να σου ψοφισει κατι, απ'οτι στο 13λιτρο σου! Επισης στη Κρητη υπαρχουν πολλοι εμπειροι χομπιστες, εννοειται καλυτεροι απο μενα και προθυμοι να βοηθησουν!! Επισης στα 13 λιτρα πρεπει να καταλαβεις οτι 20 εκατοστα pleco ειναι απαγορευτικο! ειναι σαν να βαζεις 10 ατομα να μεινουν στο δωματιο σου μονιμα!! καταλαβαινεις..! επισης οι pleco οσο γνωριζω και οι παλαιοτεροι να με διορθωσουν, δεν επιτιθετε κι αν το κανει δε σκοτωνει.ισως να μπορει μα..δυσκολο κατα τη γνωμη μου! αν δεν εχεις χωρο περα απο 13 λιτρα θα δουμε τι μπορεις να κανεις ακομη κι εκει, αν και ειναι λιγο περιοριστικα! καλως ηρθες στη παρεα και στο χομπι πανω απ' ολα! επισης στειλε μου σε π.μ σε πιο pet shop πηγες αν εισαι απο ηρακλειο!
Είμαι από Σητεία...Δυστηχός δεν εχω χώρο να βάλω μεγαλύτερο...και το άλλο το έχω πάνω στο γραφείο μου...:)

harris samos
17-08-11, 11:01
ο πατερας μου ειναι απο τουρλωτη σητειας
το μεγαλυτερο ενυδρειο συνχωρει καποια λαθοι :D:D το μικρο ειναι πολυ ευαιστητο συστημα που ακομα και εμπειροι χομπιστεσ ζοριζοντε να το κρατησουν σωστα ;););)

michael151
17-08-11, 11:10
Σητεια?! Ωραια! Εχω ενα μαγαζι εκει(το καινουριο Video club) και μπορεις να βρεις εκει ανθρωπους (γιατι εγω δεν ειμαι εκει συχνα)που με γνωριζουν κι εχω βοηθησει!οπως ενα κομμωτιριο στο πεζοδρομο, που ειναι μιας φιλης μου! Τουρλωτη φιλε Harri ε? ωραιο μερος η Σητεια γενικα, αλλα απο Pet Shop πρωτογονα πραγματα! οποτε λογικα απο εκει που αγορασες τα ψαρια..δεν ηταν καν pet ή κανω λαθος;! Γνωριζω οτι ενα καινουριο εχει ανοιξει και το εχει ενας κτηνιατρος σωστα? αλλα ουτε κι εκεινος γνωριζει απο ψαρια, στο λεω να ξερεις! θα σου στειλω σε π.μ το τηλ.μου και παρε με τηλ.;)

Stefanos098
17-08-11, 13:02
Σητεια?! Ωραια! Εχω ενα μαγαζι εκει(το καινουριο Video club) και μπορεις να βρεις εκει ανθρωπους (γιατι εγω δεν ειμαι εκει συχνα)που με γνωριζουν κι εχω βοηθησει!οπως ενα κομμωτιριο στο πεζοδρομο, που ειναι μιας φιλης μου! Τουρλωτη φιλε Harri ε? ωραιο μερος η Σητεια γενικα, αλλα απο Pet Shop πρωτογονα πραγματα! οποτε λογικα απο εκει που αγορασες τα ψαρια..δεν ηταν καν pet ή κανω λαθος;! Γνωριζω οτι ενα καινουριο εχει ανοιξει και το εχει ενας κτηνιατρος σωστα? αλλα ουτε κι εκεινος γνωριζει απο ψαρια, στο λεω να ξερεις! θα σου στειλω σε π.μ το τηλ.μου και παρε με τηλ.;)
Οκ ναι εγώ τα πήρα απο αυτόν που λές τον κτηνίατρο...και το κομμωτήριο το ξέρω...το video club είναι το Show Time???

michael151
17-08-11, 13:15
Ναι αυτο ειναι!!:D Τα παιδια ειναι πολυ πολυ φιλοι μου! αν και σου εστειλα π.μ με τα τηλ.μου, οτι θες ενοχλησε τους και εκεινοι με τη σειρα τους, θα σε φερουν σε επαφη μαζι μου!

Stefanos098
21-08-11, 16:34
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι τα βασικά τεστ ώστε να τα πάρω;;;
(Τώρα δεν μπορώ όλα)Το γράφω εδώ γιατί εχουμε ξαναπέι για τα τέστ...:)

Γιώργος Κ
21-08-11, 16:36
Αμμωνια
ΝΟ2
και ΝΟ3
αν και ολα ειναι σημαντικα .... ;)

Stefanos098
21-08-11, 16:41
Αμμωνια
ΝΟ2
και ΝΟ3
αν και ολα ειναι σημαντικα .... ;)