Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : DIY ΜΕΤΡΗΤΗ ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ

nicpapa
09-08-11, 17:01
Βρήκα ενα απλό και φθηνό τρόπο για μετρητή φυσαλίδων σε μπουκάλα co2 .
Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι κομμάτι αλφαδολάστιχο διαμέτρου 10 mm και αντεπίστροφα , εγώ έχω βάλει 4 γιατί δεν τα πολυ εμπιστεύομαι.
Κοβουμε το σωληνάκι και σφηνώνουμε απο την κάτω μεριά το αντεπίστρωφο βάζουμε νερό μέσα απο πάνω αλλο ενα αντεπιστροφο και τέλος.
Αυτό ειταν χωρίς κολλες χωρίς τιποτα.
Το χρησιμοποιώ πάνω απο 2 μηνες και δέν υπάρχει προβλημα. :rolleyes:

akoulis
10-08-11, 06:28
Βρήκα ενα απλό και φθηνό τρόπο για μετρητή φυσαλίδων σε μπουκάλα co2 .
Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι κομμάτι αλφαδολάστιχο διαμέτρου 10 mm και αντεπίστροφα , εγώ έχω βάλει 4 γιατί δεν τα πολυ εμπιστεύομαι.
Κοβουμε το σωληνάκι και σφηνώνουμε απο την κάτω μεριά το αντεπίστρωφο βάζουμε νερό μέσα απο πάνω αλλο ενα αντεπιστροφο και τέλος.
Αυτό ειταν χωρίς κολλες χωρίς τιποτα.
Το χρησιμοποιώ πάνω απο 2 μηνες και δέν υπάρχει προβλημα. :rolleyes:
εγω προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα......:(:(

redman88
10-08-11, 18:46
εγω επειδη καταλαβα τι εκανες θα σου πω οτι μπηκες σε πολυ κοπο και ξοδεψες και (λιγα) χρηματα που θα μπορουσες να τα γλιτωσεις

δεν ειναι κακο παντως!!!

akoulis
11-08-11, 03:15
εγω επειδη καταλαβα τι εκανες θα σου πω οτι μπηκες σε πολυ κοπο και ξοδεψες και (λιγα) χρηματα που θα μπορουσες να τα γλιτωσεις

δεν ειναι κακο παντως!!!
πες μου και μενα να μαθαινω...:rolleyes::D:rolleyes:

redman88
11-08-11, 07:36
ο φιλος εδω εχει παρει ενα κοματι σωληνα(αλφαδολαστιχο) στο οποιο εχει σφηνωσει και στις 2 του πλευρες αντεπιστροφες βαλβιδες
μεσα σε αυτο το κοματι σωληνα εχει βαλει τοσο νερο ωστε οταν θα περναει ο αερας(CO2) να σχηματιζεται εκει η φυσαλιδα και με αυτο τον τροπο μπορει να ελεγχει το συστημα του

akoulis
13-08-11, 06:37
ο φιλος εδω εχει παρει ενα κοματι σωληνα(αλφαδολαστιχο) στο οποιο εχει σφηνωσει και στις 2 του πλευρες αντεπιστροφες βαλβιδες
μεσα σε αυτο το κοματι σωληνα εχει βαλει τοσο νερο ωστε οταν θα περναει ο αερας(CO2) να σχηματιζεται εκει η φυσαλιδα και με αυτο τον τροπο μπορει να ελεγχει το συστημα του
καλο ακουγεται :rolleyes: θέλω σχέδιο όμως για να μπω στο νόημα;);)

redman88
13-08-11, 08:46
καλο ακουγεται :rolleyes: θέλω σχέδιο όμως για να μπω στο νόημα;);)

νομιζω πως η φωτο που υπαρχει ειναι αρκετη για να καταλαβουμε

douran_p
13-08-11, 14:10
δεν ειναι κακο!!!!!!! μια χαρα μου φαινεται