Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Polystigma ή venustus

notios_n
27-02-04, 02:54
Το παρακάτω ψάρι είναι Polystigma ή Venustus

Έχω βρεί απο θεσ/κη ένα venustus το οποίο όπως ισχυριζεται ο μαγαζάτορας είναι θυληκό (έχει τα χρώματα με το δικό μου σε όλο το σώμα έκτος απο το κεφάλι του που Δεν είναι μπλέ), Υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τιμή 40€

ευχαριστώ

Discos
27-02-04, 12:04
Αν ρωτας ποιο ψαρι ειναι αυτο της φωτογραφιας ειναι Καρα-Venustus και μαλιστα τσολιας... :wink: Και εχει να παρει ακομα σε μεγεθος!
Εαν το μεγεθος του θυληκου ειναι σχετικα μεγαλο τοτε οντως ειναι θυληκο. Προσεχε το μεγεθος γιατι μπορει να μην εχει βγαλει ακομα τα χρωματα του και να σε μπερδεψει.

γαυρος
27-02-04, 21:58
venustus ΑΓΟΡΑΚΙ ,καραμπινατος !!! :wink: :wink: :wink: :wink:

notios_n
29-02-04, 01:56
Οκ! ευχαριστώ!

Για το θυληκό τώρα απλά ρωτώ αν υπάρχει περίπτωση να έχει τόσο έντονα χρώματα όσο ό αρσενικός μου; Είδα σε κάποιο site θυληκιές οι οποίες ήταν όλες άχρωμες.

Το μέγεθος της θυληκιάς που είδα είναι όσο και του αρσενικού μου(περίπου 18-20 cm)

Discos
29-02-04, 12:55
Το θυληκο εχει σχεδον ολα τα χρωματα του αρσενικου με εξαιρεση την μπλε φατσουλα +-2 που δινει και ολη την γοητεια...Εχει ωραιο προφιλ,πως να το κανουμε... :wink:

stefanos.f
29-02-04, 15:35
Τα θηλυκα στο φυσικο τους περιβαλον φτανουν σε τελικο μεγεθος τα 15-17 εκ. αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να μεγαλωσουν και περισσοτερο σε κατασταση αιχμαλωσιας (μεγαλο ενυδρειο), οπως για παραδειγμα μια θηλυκια την οποια εχουμε εμεις και η οποια κοντευει τα 20εκ. :wink: Α και μια που το εφερε και η κουβεντα... η συγκεκριμενη θηλυκια ειναι καρα-μπουκωμενη και σε λιγες ημερες περιμενουμε ακομη μια δικη της γεννα :D Η αληθεια ειναι οτι η θηλυκια αν και πλησιαζει σε ενταση τα χρωματα του αρσενικου, δεν εχει σχεδον καθολου μπλε χρωμα στο κεφαλι :!: Οσο για τον αρσενικο... απο την στιγμη που ξεπερασε τα 20 εκ. σε μηκος, αρχισε να χανει το τυπικο σχεδιο παραλαγης που ειχε αρχικα και εμφανιζει τωρα ενα πολυ εντονο μπλε κεφαλι με κιτρινο και πρασινο στο υπολοιπο σωμα :!:

PIRANHA
29-02-04, 17:24
Και αυτός ο μαγαζάτορας ρε παιδιά τι επιμονή !!!!!!!

notios_n
01-03-04, 12:40
Εγώ απλά ήθελα να είμαι σίγουρος 100%.

Δηλαδή τί; ισχυρίζεσαι PIRANHA ότι όλοι οι μαγαζάτορες ξέρουν τί τους γίνεται!!!![/quote]

PIRANHA
01-03-04, 19:41
Προς θεού ΟΧΙ !!!!!

γαυρος
02-03-04, 01:08
και για του λογου το αληθες,δες και τον δικο μου !! απλα ειναι μικροτερος σε ηλικια,ειναι τωρα 8-9 εκ. :wink:

stefanos.f
02-03-04, 01:11
Η περιγραφη σου ρε Θοδωρακο με πεθανε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ακου νεο ειδος... γαυροβενουστους... :D

γαυρος
02-03-04, 01:20
το πρωτο συνθετικο της περιγραφης βαζελακο μου , αναφερεται στον ...εκτροφεα !! :D :D :D :D :D :D :D
να συμπληρωσω επισης οτι τις πηρα μετα απο προτροπη του φιλου μου βαζελου,στεφανου!
ειμαι σιγουρος οτι τις προτεινε για να μου φανε ολα τα ψαρια και να γελαει,λογω οπαδικης αντιπαλοτητας !! :D :D :D :D :D :D :D

stefanos.f
02-03-04, 01:35
Ε πες το μου ρε να ξερω και εγω τι μου γινετε... :D

Υ.Γ Που σαι ρε Μανθο να δεις τις νεες ονομασιες του Θοδωρη :twisted: