Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : help!!!!!!

panagiotis21
02-08-11, 22:52
καλησπερα σε ολους πιρα σημερα 5 γκαπι για το ενυδρειο μου τα εριξα και εφυγα απο το σπιτι τωρα που γιρισα ειναι μονο ενα!!!!!! τι μπορει να εγιναν τα αλλα???? μπορει να τα ρουφιξε το φιλτρο??????? εχω τρελαθει........!!!!!!!

Dimitris77
02-08-11, 22:54
Αλλα ψαρια εχεις μεσα???Να τα ρουφηξε λιγακι δυσκολο.

panagiotis21
02-08-11, 22:57
οχι φιλε μου ηταν τα πρωτα μου!!!! τι μπορει να εγινε????εχω σκασει απο τιν στεναχορια!!!!ουφ!

kgf12345
02-08-11, 23:00
σιγουρα κοιταξες καλα?να τα ρουφηξε το φιλτρο απιθανο μου φαινεται εκτος αν ητανε μωρα(που αμφιβαλω)απο ψαρια τι αλλο εχεις μεσα?ειναι κλειστο απο πανω το ενυδρειο?εχω διαβασει περιπτωσεις που πηδηξανε απεξω.επισης,υπαρχουνε πιτσιρικια στο σπιτι?δε θατανε κακο παντως να κανες εναν ελεγχο στο φιλτρο,ποτε δεν ξερεις,διαβαζα κατι παληκαρια καπου εδω μεσα αν θυμαμαι καλα,ειχανε χασει ψαρια και οταν ανοιξανε το φιλτρο μετα απο καιρο βρηκανε κοπαδι:D

panagiotis21
02-08-11, 23:03
εχω ενα 200λιτ φυτεμενο με 4 φυτα ξυλα χαλικι...ναι κλειστο ηταν!!! τι να πω εχω σαλταρει!!!!!

Dimitris77
02-08-11, 23:05
Τα εριξες μεσα και τα 5 η κολλησαν στην σακουλα???Δεν υπαρχει εξηγηση,λογικα μεσα ειναι.

kgf12345
02-08-11, 23:09
σωστο αυτο με τη σακουλα,εχετο το νου σου και μελλοντικα γιατι μουχει τυχει κιεμενα.αν και το ειδα εγκαιρα και τη γλυτωσε το ψαρι.
παντως μην ταραζεσαι,ψαρια ειναι συμβαινουν αυτα.αλλοι χανουνε ψαρια που ταχουνε χρονια ολοκληρα.

panagiotis21
02-08-11, 23:10
τι να πω ρε παιδες τα εριξα και τα χαζευα... και τωρα μονο 1!!!! δεν ειναι τρελο αυτο το πραγμα?????

kgf12345
02-08-11, 23:16
αρα τα ειδες ολα μεσα στο νερο.πιτσιρικια υπαρχουνε στο σπιτι?επισης κοιταξε και το φιλτρο σου καλου κακου.αν αποκλειονται ολα τα παραπανω τι να πω...ζωνη του λυκοφωτος μου θυμιζει:Dδε γελαω με τον πονο σου μη με παρεξηγησεις:)επισης κοιταξε και μεσα στο καπακι,αν εχει reflectors στις λαμπες κλπ σημεια που θα μπορουσανε να σταθουνε αν πηδηξανε.αλλα και γυρω απτο ενυδρειο απεξω,πατωμα κλπ.αν και πολυ απιθανο μου φαινεται αλλα τεσπα.

panagiotis21
02-08-11, 23:19
τι να πω???? παω να δω και στο φλτρο!!!! για φανταστιτε!!!!χαχαχα

kgf12345
02-08-11, 23:22
μην το γελας,οτι κουφο θες θα δεις με τα ψαρια:Dγιαυτο μαρεσει το χομπυ:)ελπιζω να τα βρεις:)αν οχι,θα πρεπει να δεις μηπως εχει κανενας γειτονας ενυδρειο κιεχουνε παει επισκεψη:D τι αλλο να σκεφτω δεν ξερω:rolleyes:

Γιαννης Μ5
02-08-11, 23:50
Φιλε μου εκανες προσαρμογη στα ψαρακια πριν τα ριξεις στο ενυδρειο;Τα επιασες με αποχη και τα εριξες ή απλα γυρισες την σακουλα στο ενυδρειο;(Τα ψαρακια παντα τα πιανουμε με αποχη και δεν ριχνουμε ποτε το νερο της σακουλας μεσα).Αν και μαλλον θα κρυβονται....Σβησε τα φωτα να ηρεμησουν και κοιτας αυριο.