Επιστροφή στο Forum : Βοήθεια,,, πρόβλημα με FLUVAL 305
dimitris1150
16-07-11, 19:28
Παιδιά καλησπέρα , σήμερα το απόγευμα παρατήρησα ότι το φίλτρο μου FLUVAL 305 δεν λειτουργούσε , δεν είχε ροή καθόλου , αμέσως το έβγαλα το καθάρισα και το έβαλα πάλι πίσω με αποτέλεσμα η φτερωτή να κάνει ένα θόρυβο σαν να βρίσκει κάπου και δεν έχει ροή καθόλου .
τι φταίει ; τα έπαιξε ;
παιδιά πέστε μου τι να κάνω , έχω και ένα εσωτερικό φίλτρο μαζί του RIO 180
ευχαριστώ
Δημήτρης
Τα fluval στην εισαγωγή έχουν μια μπίλια δες μήπως έχει στουπώσει εκει.. Αυτο που κάνει θόρυβο λογικά έχει αέρα..
Καλησπερα Δημητρη.
Οταν λες δεν εχει ροη,δεν πεταει καθολου νερο;
Αυτο εγινε ετσι ξαφνικα ή εκανες εσυ κατι στο φιλτρο;
Εκει που εχει την συνδεση του φιλτρου με τους σωληνες εχει και εναν μοχλο που ρυθμιζει την ροη του νερου.Σε ποια θεση βρισκεται,πανω ή κατω;
Ο θορυβος που κανει ειναι αυτος που κανει οταν εχει μαζεψει αερα μεσα;
καλησπερα κι'απο μενα..
δοκιμασες να "τρομπαρεις" ?
dimitris1150
16-07-11, 20:16
παιδιά καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση σας , λοιπόν μετά από τρομπάρισμα ο θόρυβος έφυγε , αλλά παιδιά δεν έχει καλή ροή το φίλτρο με τέρμα τον ροοστάτη βγάζει ίσα ίσα μια σταγόνα.
Τη φτερωτη την εχεις τοποθετησει σωστα;
Ο ροοστατης αν βρισκεται κατω και δεν υπαρχει καποιο θεμα με τη φτερωτη τοτε θα ελεγα να περιμενεις κανενα δεκαλεπτο.
συνεχισε την τρομπα, σηκωσε το και κουνα το σαν να φτιαχνεις φραπε (ως που να φυγει ολος ο αερας)... και κοιτα να ειναι το επιπεδο του νερου ψηλα.. οι οδηγιες μιλανε για κατωτερο επιπεδο τα 7cm (αν θυμαμαι καλα) κατω απο το χειλος του ενυδρειου.
dimitris1150
16-07-11, 20:40
Παιδιά θα τα κάνω όλα αυτά και βλέπουμε
Σας ευχαριστώ πολύ
-------------------------
Παιδιά , έκανα αυτό που μου είπατε , δηλαδή συνέχισα να τρομπάρω και τώρα είναι όλα οκ
Σας ευχαριστώ να είστε όλοι καλά
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.