kiriles
13-07-11, 11:51
Καλημερα , μολις επεστρεψα στο μερος μου (Ρόδο) και ειδα το 60 λιτρο μου αδειο απο καθε μορφη ζωης . Ο αδερφος μου, μου εξηγησε οτι 4-5 ενδημικα ψαρια λιμνης που ειχαμε βαλει πεθαναν με συμπτωματα αιμοραγικης επιδερμιδας .
Τι πρεπει να κανω τωρα για να το καθαρισω ???
Σαν πρωτη συμβουλη ακουσα να βαλω 300ml καθαρης χλωρινης και να το τρεξω ενα 24ωρο , μετα να κανω αλλαγες νερου και να προσθετω καθε φορα μεγαλη ποσοτητα αντιχλωριου!
δεν υπαρχει αλλη λυση ????
εγω σκεφτομουν να βγαλω οτι εχει το ενυδρειο μεσα , ολα μα ολα, και να μεινει μονο η γυαλα την οποια να καθαρισω μονο με καυτο νερο ενω τα υπολοιπα (χαλικια,πετρες,διακοσμητικα) να τα βαλω σε μια λεκανη με κυκλοφορητη και χλωρινη !
τι λετε εσεις οι πιο εμπειροι ? εχετε αλλη προταση ??
ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον.
Τι πρεπει να κανω τωρα για να το καθαρισω ???
Σαν πρωτη συμβουλη ακουσα να βαλω 300ml καθαρης χλωρινης και να το τρεξω ενα 24ωρο , μετα να κανω αλλαγες νερου και να προσθετω καθε φορα μεγαλη ποσοτητα αντιχλωριου!
δεν υπαρχει αλλη λυση ????
εγω σκεφτομουν να βγαλω οτι εχει το ενυδρειο μεσα , ολα μα ολα, και να μεινει μονο η γυαλα την οποια να καθαρισω μονο με καυτο νερο ενω τα υπολοιπα (χαλικια,πετρες,διακοσμητικα) να τα βαλω σε μια λεκανη με κυκλοφορητη και χλωρινη !
τι λετε εσεις οι πιο εμπειροι ? εχετε αλλη προταση ??
ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον.