babis100nx
06-07-11, 16:56
Γεια σας παιδια εχω ενα ενυδρειο(οπως αρκετοι ξερετε στα 100λιτρα) και εχω μεσα εσωτερικο οπως αυτο : http://www.reefonline.com.au/shop/product_info.php?products_id=528 δηλαδή FLUVAL 3 PLUS INTERNAL FILTER -700LPH στην μια του μερια εχω μακαρονι χοντρούτσικο(μεσα σε τουλι) και στην αλλη μερια εχω το σφουγκαρακι(ιαλοβαμβακασ νομιζω ειναι χωρις να ειμαι σιγουρος) το ερωτημα μου ειναι να βγαλω το μακαρονι και να βαλω εναν καθαρο υαλοβαμβακα που τον είχα καβατζα απο τοτε που αγορασα το φιλτρο και να βγαλω το μακαρονι??? (σκεφτομαι να το καω ετσι γιατί το αλλο σφουγκαρι εχω να το αλλαξω 6 μηνες γιατι φοβαμαι μην χαλασω την βιολογια.....σκεφτομαι δηλαδη να βγαλω το τουλι με το μακαρονι και να δουλευει το φίλτρο με 2 σφουγκαρια ωσπου να στρωσει το καθαρο σφουγκαρι και να ξανα βαλω μακαρονι να απομακρυνω το παλιοσφουγκαρι μετα απο κανα μηνα.... για πειτε μου τι μπορω να κανω...
υγ εαν δνε εχει προβλημμα το σφουγκαρι το παλιο που δεν το εχω αλλαξει 6 μηνες δεν πειραζω τπτ... υγ2 τα μακαρονια τα αλλαζω καθε 1.5 μηνα.. :smt120 ευχαριστω
υγ εαν δνε εχει προβλημμα το σφουγκαρι το παλιο που δεν το εχω αλλαξει 6 μηνες δεν πειραζω τπτ... υγ2 τα μακαρονια τα αλλαζω καθε 1.5 μηνα.. :smt120 ευχαριστω