Επιστροφή στο Forum : ερωτησεις για co2 της τετρα
πηρα το tetra co2 optimat και η ερωτηση ειναι αν εχει καποιος αλλος το ιδιο και τι δουλεια του κανει...βεβαια εχω και ευκολα φυτα και δυσκολα..ομως εκανα 2 ψεκασματα και ειδα μερικες μπουρμπουληθρες να βγαινουν αλλα μετα τιποτα..εχει καποιο συγκεκριμενο κολπο για να βγαινουν ? το βλεπω ειναι γεμισμενο τα 3-4 με νερο και το αλλο πρεπει να ειναι διοξιδιο..επισης μου ειπαν ότι δεν κανει σε κανενα ζωντανο οργανισμο κακο μονο αν πεσει παραπανω ποσοτητα αλλα με το συγκεκριμενο συστημα λιγο δυσκολο..αυτα και ότι παραπανω οδηγιες μου δωσετε ακομα καλυτερα !
οταν πατας,δεν θα πατας μεχρι να φευγει ολο απο κατω αλλα μεχρι εκει που τελειωνει η τρυπα.το αφηνεις μετα και εκει που ειναι η μεμβρανη η ασπρη απο εκει βγαινουν οι φυσαλιδες,αλλα ειναι πολυ πολυ μικρες,θελει παρακολουθηση να τις δεις απο κοντα.
αυτο κανω αλλα δεν βλεπω φυσαλιδες..ποια τρυπα εννοεις? εκτος απο αυτα πρεπει να το εχω κοντα στην εξοδο του νερου η στην εισοδο? εγω αυτην την στιγμη το εχω στην ειδοδο του φίλτρου.επισης όταν παταω το ψεκασμο βγαζει πολλες φυσαλιδες μαζεμμενες και μετα για κανα δυο λεπτα αφηνει μια μια αλλα μετα τελειωνει μαλλον.καθε δυο μερες μια ψεκασια ειναι καλη?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.